Оновлення 11.01.023

Інформація щодо випуску оновлень
Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 10116
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Оновлення 11.01.023

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 жовтня 2019, 18:07

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 11.01.023
ЗМІНИ У ДОВІДНИКАХ | Показать
1. Оновлено Довідник податкових пільг. ДПСУ затверджені нові довідники пільг станом на 01.10.2019 року, а саме:
• Довідник № 94/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету;
• Довідник № 94/2 інших податкових пільг.
2. Оновлено довідник Типи об'єктів оподаткування станом на 07.10.2019 р.
ФОРМИ | Показать
Державна податкова служба
Нові форми:

Додано нові бланки, подання за потреби з 01.10.2019 р. (І квартал, І півріччя, 9 місяців, рік):
J0901107 Форма №1-м, 2-м Фінансова звітність малого підприємства
J0901204 Форма №1-мс, 2-мс Фінансова звітність мікропідприємства
Зміни:
Згідно з роз'ясненнями ДПС доопрацьовано контролі заповнення форм:
J0210301 Довідка про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри
J0210401 Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального
J0210601 Довідка про витратоміри-лічильники обсягу виробленого спирту етилового та/або обсягу виробленої продукції
J0210701 Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків спирту на акцизному складі виробника спирту та/або виробника окремих видів продукції
F0210301 Довідка про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри
F0210401 Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального
F0210601 Довідка про витратоміри-лічильники обсягу виробленого спирту етилового та/або обсягу виробленої продукції
F0210701 Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків спирту на акцизному складі виробника спирту та/або виробника окремих видів продукції
Доопрацьовано попередження при заповненні поля № рядка основної довідки, який коригується/додається.

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗВІТНІСТЬ ДЛЯ МІНІСТЕРСТВ ТА ВІДОМСТВ
Міністерство культури України
Бюджетна, планова та довідкова звітність для організацій, підзвітних Міністерству культури (театри, спілки, вищі навчальні заклади, заповідники, концерти, тощо)
Зміни:

До комплектів бланків Єдиний податок та Бюджет додано форми:
MK911012 1-м, 2-м. Фінансова звітність малого підприємства
MK918003 Табл.18. Розшифровка до фінансової звітності Форми 2 «Звіт про фінансові результати»
MK918103 Табл.18.1. Розшифровка до фінансової звітності Форми 1-м «Баланс»
Підключено довідник користувача Перелік підприємств, які включені до консолідованого звіту до Таблиці 6 Розділу 2 «Перелік підприємств, які включені до консолідованого (зведеного) фінансового плану», граф 1, 2, у наступних формах:
Звітність державних підприємств
Фінансові плани та звіти про їх виконання, фінансова та статистична звітність, форми фінансового моніторингу, спеціальна звітність, аналітична звітність державних підприємств
S3000109 Фінансовий план
S3000309 Показники виконання фінансового плану
Реалізовано контролі по рядках 2030 та 3020.

Укроборонпром
Фінансова, статистична, планова звітність та форми моніторингу діяльності державних підприємств для установ, підзвітних Міністерству оборони України

UOP00109 Фінансовий план
UOP00309 Показники виконання фінансового плану

Міністерство оборони України
Фінансова, статистична, планова звітність та форми моніторингу діяльності державних підприємств

MOU00109 Фінансовий план
MOU00309 Показники виконання фінансового плану
ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ | Показать
Первинні документи
Користувацькі налаштування комплектів підписів
Додано новий модуль Користувацькі налаштування комплектів підписів.
У модулі користувачі можуть налаштовувати власні комплекти підписів для первинних документів.
У користувацьких комплектах підписів можливо визначити пріоритети комплектів підписів при підписанні первинних документів, забезпечити наявність підпису на документі тієї чи іншої посадової особи, визначити умови застосування комплекту підписів відповідно до внутрішніх положень підприємства.

На панелі ліворуч відображається список всіх створених налаштувань. Порядок налаштування у списку визначає його пріоритет. Чим вище знаходиться комплект підписів у списку, тим вищий пріоритет він має. За допомогою кнопок у нижній частині панелі можливо змінити пріоритет комплектів підписів (порядок у списку).
Праворуч містяться поля для налаштування комплектів підписів:
• Найменування – назва створюваного налаштування комплекту підписів;
• Налаштування діє для – із списку, що відкривається, обирається напрямок обробки первинних документів, для яких створюється комплект підписів (вхідні, вихідні або всі);
• Використовувати у автоматичній обробці документів – якщо опцію встановлено, для визначених типів документів при автоматичній обробці застосовується користувацький комплект підписів, якщо опція вимкнена – при автоматичній обробці застосовується комплект підписів, налаштований у розділі Адміністрування – Параметри системи – Підпис – Первинні документи.
Перелік умов – містить перелік умов, при виконанні яких застосовується комплект підписів. Налаштування здійснюються за параметрами:
• Контрагент – ЄДРПОУ контрагента, від якого отримано/якому призначено документ, значення обирається з довідника Контрагенти;
• Тип документа – тип первинного документа (рахунок, акт, договір тощо);
• Код документа – чаркод документа, для якого застосовується комплект підписів;
• Ярлик – значення ярлика, що встановлений для первинного документа;
• Сума по документу – сума документа, при якій застосовується комплект підписів, у відповідних полях задається мінімальна та максимальна допустима сума документа.
У полях можливо обрати як одне значення, так і декілька значень одночасно.
Перелік підписантів – у області налаштовуються дані підписантів, які повинні підписувати документ згідно зі створюваним комплектом підписів:
• обираються типи сертифікатів, якими здійснюється підписання документа;
• вказуються ІПН та ПІБ підписантів, що обираються з довідника Співробітники або вводяться вручну.
Можливо редагувати та видаляти налаштовані комплекти підписів за допомогою відповідних кнопок панелі інструментів та команд меню Файл.
На виконання команди Передати на підпис або Підписати для первинного документа перевірятиметься наявність налаштувань користувацьких комплектів підписів. Якщо відповідний користувацький комплект знайдено, підписання документа виконуватиметься саме цим комплектом підписів. Якщо первинний документ підпадає під налаштування кількох користувацьких комплектів підписів, буде застосовано комплект, що має найбільший пріоритет.
Користувацький комплект підписів застосовується при виконанні всіх зазначених умов. Якщо для певного документа не виконується хоча б одна з умов, застосовується інший користувацький комплект, із списку налаштувань (якщо такий існує).
Якщо ж для первинного документа не знайдено жодного користувацького комплекту підписів (або не виконуються умови жодного з користувацьких комплектів), здійснюється підписання комплектом, що встановлений у розділі Адміністрування – Параметри системи – Підпис – Первинні документи.
На кожному етапі підписання перевіряється відповідність особи, що підписує документ, підписанту, вказаному у комплекті підписів. Підказки про послідовність підписантів виводяться на вкладці Наступні дії.

Адміністрування
Параметри системи – Підпис

Додано новий комплект підписів: Первинні документи, що за замовчуванням застосовується для всіх типів первинних документів, для яких не налаштовано комплект підписів у розділі Користувацькі налаштування комплектів підписів. Налаштування для комплекту підписів Первинні документи будуть встановлені автоматично.
Якщо у попередніх версіях програми були виконані налаштування комплектів підписів типів:
• Первинні документи – Акти;
• Первинні документи – Рахунки;
• Первинні документи – Видаткові накладні;
• Первинні документи – Інші
після встановлення оновлення ці налаштування будуть автоматично перенесені у розділ Користувацькі налаштування комплектів підписів.

Автоматична обробка документів
Реалізовано можливість автоматичного створення других примірників Акцизних накладних та Розрахунків коригування акцизних накладних.
У розділі Відправка первинних документів автообробником контрагенту додано опцію Формувати та відправляти другі примірники АН, РКАН за наявності зареєстрованих перших примірників. Якщо опцію встановлено, на основі зареєстрованих перших примірників АН/РК виконується автоматичне формування їх других примірників, за умови, що для АН/РК відсутні зареєстровані або відправлені контрагентам другі примірники. За замовчуванням опція вимкнена.
Ці доопрацювання також виконано у сервісі Універсальної автоматичної обробки документів.

Шаблони первинних документів
Доопрацьовано автоматичне заповнення номера телефону з кодом міста із Картки підприємства при створенні первинного документа.

Експорт та імпорт даних
Доопрацьовано вигрузку фінальної квитанції при автоматичному експорті документів у форматі PDF.

Зарплата
Кадрові дані

Додана можливість заповнення базового періоду індексації для групи працівників. Для заповнення періоду необхідно відмітити потрібних працівників та натиснути кнопку Редагувати запис, перейти в розділ Індексація та додати період бази індексації.

Налаштування
До розділу Параметри додано варіант округлення виплачуваних сум До 10 копійок для працюючих робітників та звільнених. При обраному варіанті округлення сума, яка підлягає виплаті, вказується кратна 10 копійкам.

Gora Kornev
Повідомлень: 104
З нами з: 26 вересня 2018, 07:46

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Gora Kornev » 10 жовтня 2019, 21:32

"Користувацькі" мається на увазі що вони "не системні", а не під кожного користувача окремо?

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 10116
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 жовтня 2019, 21:40

Gora Kornev писав:
10 жовтня 2019, 21:32
"Користувацькі" мається на увазі що вони "не системні", а не під кожного користувача окремо?
Комплекти підписів створюються та застосовуються у рамках підприємства для всіх користувачів.
Мається на увазі, що комплекти підписів для первинних документів можуть бути налаштовані більш детально та гнучко, як потребує користувач у своїй роботі.
Такі налаштування підписів можуть бути створені як загально для типів первинних токументів (рахунки, акти та ін.), так і уточнені конкретними кодами первинних документів, суммами, контрагентами чи ярликами.
Як налаштовувати такі комплекти підписів більш детально описано у довідці програми.

shershen
Повідомлень: 286
З нами з: 12 грудня 2011, 18:15

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення shershen » 11 жовтня 2019, 09:31

позвонил клиент, что после обновления не может создать заяву-розрахунок для ФСС Украина C1100101 - выдается ошибка про Типы данных - nill, string. При повторном входе в раздел Реестров отчетов, отчет есть, но при его открытии та же ошибка. При копировании предыдущего отчета ошибки нет.
Что-то с обновлением / поломкой базы данных / или стало не хватать каких-то данных в карточке предприятия ?

Sagius
Повідомлень: 759
З нами з: 29 березня 2016, 08:58

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Sagius » 11 жовтня 2019, 09:37

shershen писав:
11 жовтня 2019, 09:31
позвонил клиент, что после обновления не может создать заяву-розрахунок для ФСС Украина C1100101 - выдается ошибка про Типы данных - nill, string. При повторном входе в раздел Реестров отчетов, отчет есть, но при его открытии та же ошибка. При копировании предыдущего отчета ошибки нет.
Что-то с обновлением / поломкой базы данных / или стало не хватать каких-то данных в карточке предприятия ?
Возможно связано с некорректно заполненным адресом предприятия. Смотрите подробнее:
viewtopic.php?f=7&p=186899#p186899

priup
Повідомлень: 7713
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення priup » 11 жовтня 2019, 10:34

Белокопытов Геннадий писав:
10 жовтня 2019, 18:07
ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 11.01.023
...
| Показать
ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ
Первинні документи
Користувацькі налаштування комплектів підписів
Додано новий модуль Користувацькі налаштування комплектів підписів.
У модулі користувачі можуть налаштовувати власні комплекти підписів для первинних документів.
У користувацьких комплектах підписів можливо визначити пріоритети комплектів підписів при підписанні первинних документів, забезпечити наявність підпису на документі тієї чи іншої посадової особи, визначити умови застосування комплекту підписів відповідно до внутрішніх положень підприємства.

На панелі ліворуч відображається список всіх створених налаштувань. Порядок налаштування у списку визначає його пріоритет. Чим вище знаходиться комплект підписів у списку, тим вищий пріоритет він має. За допомогою кнопок у нижній частині панелі можливо змінити пріоритет комплектів підписів (порядок у списку).
Праворуч містяться поля для налаштування комплектів підписів:
• Найменування – назва створюваного налаштування комплекту підписів;
• Налаштування діє для – із списку, що відкривається, обирається напрямок обробки первинних документів, для яких створюється комплект підписів (вхідні, вихідні або всі);
• Використовувати у автоматичній обробці документів – якщо опцію встановлено, для визначених типів документів при автоматичній обробці застосовується користувацький комплект підписів, якщо опція вимкнена – при автоматичній обробці застосовується комплект підписів, налаштований у розділі Адміністрування – Параметри системи – Підпис – Первинні документи.
Перелік умов – містить перелік умов, при виконанні яких застосовується комплект підписів. Налаштування здійснюються за параметрами:
• Контрагент – ЄДРПОУ контрагента, від якого отримано/якому призначено документ, значення обирається з довідника Контрагенти;
• Тип документа – тип первинного документа (рахунок, акт, договір тощо);
• Код документа – чаркод документа, для якого застосовується комплект підписів;
• Ярлик – значення ярлика, що встановлений для первинного документа;
• Сума по документу – сума документа, при якій застосовується комплект підписів, у відповідних полях задається мінімальна та максимальна допустима сума документа.
У полях можливо обрати як одне значення, так і декілька значень одночасно.
Перелік підписантів – у області налаштовуються дані підписантів, які повинні підписувати документ згідно зі створюваним комплектом підписів:
• обираються типи сертифікатів, якими здійснюється підписання документа;
• вказуються ІПН та ПІБ підписантів, що обираються з довідника Співробітники або вводяться вручну.
Можливо редагувати та видаляти налаштовані комплекти підписів за допомогою відповідних кнопок панелі інструментів та команд меню Файл.
На виконання команди Передати на підпис або Підписати для первинного документа перевірятиметься наявність налаштувань користувацьких комплектів підписів. Якщо відповідний користувацький комплект знайдено, підписання документа виконуватиметься саме цим комплектом підписів. Якщо первинний документ підпадає під налаштування кількох користувацьких комплектів підписів, буде застосовано комплект, що має найбільший пріоритет.
Користувацький комплект підписів застосовується при виконанні всіх зазначених умов. Якщо для певного документа не виконується хоча б одна з умов, застосовується інший користувацький комплект, із списку налаштувань (якщо такий існує).
Якщо ж для первинного документа не знайдено жодного користувацького комплекту підписів (або не виконуються умови жодного з користувацьких комплектів), здійснюється підписання комплектом, що встановлений у розділі Адміністрування – Параметри системи – Підпис – Первинні документи.
На кожному етапі підписання перевіряється відповідність особи, що підписує документ, підписанту, вказаному у комплекті підписів. Підказки про послідовність підписантів виводяться на вкладці Наступні дії.

Адміністрування
Параметри системи – Підпис

Додано новий комплект підписів: Первинні документи, що за замовчуванням застосовується для всіх типів первинних документів, для яких не налаштовано комплект підписів у розділі Користувацькі налаштування комплектів підписів. Налаштування для комплекту підписів Первинні документи будуть встановлені автоматично.
Якщо у попередніх версіях програми були виконані налаштування комплектів підписів типів:
• Первинні документи – Акти;
• Первинні документи – Рахунки;
• Первинні документи – Видаткові накладні;
• Первинні документи – Інші
після встановлення оновлення ці налаштування будуть автоматично перенесені у розділ Користувацькі налаштування комплектів підписів.
............................
Панове розробники......
Обьясните мне, человеку чьё предприятие существует 18 лет, ПРАКТИЧЕСКУЮ ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТЬ ЭТОГО???!!!
А вот "тормознутость" и так тормознутого МЕДКА увеличится - что соответственно приведёт к отпаду клиентов.....
Вам, извиняюсь за одесский сленг, шашечки? Или ехать?

elbuh
Повідомлень: 361
З нами з: 17 травня 2013, 16:56
Контактна інформація:

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення elbuh » 11 жовтня 2019, 10:36

Добрый день! Подскажите нужно уточнить отчет j0103803. Копируем и в момент добавления еще одной строчки в "Рілля, всього" слитают данныев в столбцах 7 и 8 (1 и2 кв.).Также и по другим разделам. Бух говорит что они нужны. Подскажите кто знает.

Mighty Max
Повідомлень: 9
З нами з: 16 квітня 2019, 14:37

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Mighty Max » 11 жовтня 2019, 11:00

Добрый день.

После установки обновления 11.01.023 в одном из предприятий при запросе вытяга из реестра по налоговым происходит ошибка:

| Показать
M.E.DOC 11.01.023
Мережева версія
Інформаційна довідка ОС: Microsoft Windows NT 6.3.9600.0

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.Data.StrongTypingException: The value for column 'CITYCODE' in table 'ORGADRTEL' is DBNull. ---> System.InvalidCastException: Unable to cast object of type 'System.DBNull' to type 'System.String'.
at ZvitData.OrgDS.ORGADRTELRow.get_CITYCODE()
--- End of inner exception stack trace ---

Server stack trace:
at ZvitData.OrgDS.ORGADRTELRow.get_CITYCODE()
at ZvitPublishedObjects.Server.ZDocumentImpl.FillSysFields(DataTable sys_fld_table)
at ZvitPublishedObjects.Server.ZDocumentImpl.InitValues(DataTable versionDocsTable)
at ZvitPublishedObjects.Server.ZDocumentImpl.Init(CARDDataTable cardTable, Boolean FromBasic, DocAttributes addAttr)
at ZvitPublishedObjects.Server.RepManager.OpenDocument(Int64 cardCode, Boolean fromBasic, DocAttributes addAttrs, Boolean forImport, Boolean hasKVT)
at ZvitPublishedObjects.Server.RepManager.OpenDocument(Int64 cardCode, Boolean fromBasic)
at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink._PrivateProcessMessage(IntPtr md, Object[] args, Object server, Object[]& outArgs)
at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.SyncProcessMessage(IMessage msg)

Exception rethrown at [0]:
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
at ZvitInterface.IReps.OpenDocument(Int64 cardCode, Boolean fromBasic)
at ZvitGUI.Doc.UCGovQry.CreateInfoDoc(DateTime perDate, Object qrySubType, DateTime toDate, Int64& docCode, GovQryType qryType, Int64 FormCode)
at ZvitGUI.Doc.UCGovQry.SendQry(Object qrySubType, DateTime toDate, DateTime forDate, String docName, GovQryType qrytype, Int64 FormCode)
at ZvitGUI.Doc.UCGovQry.AddGovQry(Int32 reqType)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
at System.Reflection.MethodBase.Invoke(Object obj, Object[] parameters)
at Infragistics.Win.UltraWinToolbars.UltraToolbarsManager.FireEvent(ToolbarEventIds id, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinToolbars.PopupMenuItemUIElement.DoClickProcessing(MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinToolbars.PopupMenuItemUIElement.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUpHelper(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUp(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinToolbars.PopupControlBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


Сетевая версия, БД на Oracle.

Sagius
Повідомлень: 759
З нами з: 29 березня 2016, 08:58

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Sagius » 11 жовтня 2019, 11:02

Mighty Max писав:
11 жовтня 2019, 11:00
Добрый день.

После установки обновления 11.01.023 в одном из предприятий при запросе вытяга из реестра по налоговым происходит ошибка:

M.E.DOC 11.01.023
Мережева версія
Інформаційна довідка ОС: Microsoft Windows NT 6.3.9600.0

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.Data.StrongTypingException: The value for column 'CITYCODE' in table 'ORGADRTEL' is DBNull. ---> System.InvalidCastException: Unable to cast object of type 'System.DBNull' to type 'System.String'.
at ZvitData.OrgDS.ORGADRTELRow.get_CITYCODE()
В карточке предприятия, в адресе, укажите в номере телефона код города.
viewtopic.php?f=7&p=186902#p186902

PashaM
Повідомлень: 132
З нами з: 18 вересня 2018, 12:27

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення PashaM » 11 жовтня 2019, 11:03

Mighty Max писав:
11 жовтня 2019, 11:00
Добрый день.

После установки обновления 11.01.023 в одном из предприятий при запросе вытяга из реестра по налоговым происходит ошибка:


M.E.DOC 11.01.023
Мережева версія
Інформаційна довідка ОС: Microsoft Windows NT 6.3.9600.0

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.Data.StrongTypingException: The value for column 'CITYCODE' in table 'ORGADRTEL' is DBNull. ---> System.InvalidCastException: Unable to cast object of type 'System.DBNull' to type 'System.String'.
at ZvitData.OrgDS.ORGADRTELRow.get_CITYCODE()
--- End of inner exception stack trace ---


Сетевая версия, БД на Oracle.


viewtopic.php?f=7&p=186902#p186894

eData
Повідомлень: 109
З нами з: 09 березня 2016, 13:45

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення eData » 11 жовтня 2019, 11:31

у кого ошибка с текстом The value for column 'CITYCODE' in table 'ORGADRTEL' is DBNull в карточке предприятия адрес ставте номер телефона с кодом города.

Вопрос разработчикам а нельзя вместо такой ошибки так и писать укажите телефонный код города в....... сейчас у каждого 5 такая проблема, да и вообще какая необходимость после стольких лет вдруг появилась с проверкой этого кода? В перечне изменений в обновлении указано про первичные документы а ошибка вываливается почти при любом отчете!!!

Inkognito
Повідомлень: 1067
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Inkognito » 11 жовтня 2019, 11:39

Не создаются вручную ПН и Д2, какое-то сообщение "String" чего-то там. Предложил админу перезапустить службу Медка (сетевой). В локальном такой проблемы нет.

ferret
Повідомлень: 1026
З нами з: 13 липня 2012, 15:20
Звідки: Острова Зеленого Мыса

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення ferret » 11 жовтня 2019, 11:39

можно было в головном меню сообщение, вместо "основ електронного документообигу", может кто-то из звонивших и прочитал
На этом месте должна была быть какая-то подпись

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 10116
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 11 жовтня 2019, 11:57

eData писав:
11 жовтня 2019, 11:31
Вопрос разработчикам а нельзя вместо такой ошибки так и писать укажите телефонный код города в.......
В ближайшее время будет выпущено обновление с обработкой ситуации с не заполненным кодом номера телефона в карточке предприятия - адрес

rsv
Повідомлень: 1751
З нами з: 08 жовтня 2012, 18:20
Звідки: Гондурас

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення rsv » 11 жовтня 2019, 12:03

Белокопытов Геннадий писав:
11 жовтня 2019, 11:57
В ближайшее время будет выпущено обновление с обработкой ситуации с не заполненным кодом номера телефона в карточке предприятия - адрес
І відразу АЛАВЄРДИ (в сотий чи двохсотий раз): приберіть ВУЛИЦЮ з обов’язкових реквізитів.
Людський мозок - це порожнє горище, куди можна набити все, що завгодно. Дурень так і робить: тягне туди потрібне і непотрібне. І нарешті настає момент, коли найнеобхіднішу річ туди вже не запхнеш...

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 10116
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 11 жовтня 2019, 12:05

priup писав:
11 жовтня 2019, 10:34
Белокопытов Геннадий писав:
10 жовтня 2019, 18:07
Панове розробники......
Обьясните мне, человеку чьё предприятие существует 18 лет, ПРАКТИЧЕСКУЮ ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТЬ ЭТОГО???!!!
А вот "тормознутость" и так тормознутого МЕДКА увеличится - что соответственно приведёт к отпаду клиентов.....
Вам, извиняюсь за одесский сленг, шашечки? Или ехать?
Здравствуйте. Данный функционал на быстродейтвие программы не повлияет. К тому же, уже неоднократно выполнялись и выпускались доработки по оптимизации производительности программы.
Если у вас есть наглядные примеры медленной работы, сообщите пожалуйста с более детальным описание или в личные сообщения, или в буферный отдел.
Обязательно рассмотрим и проанализируем такие ситуации.

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 10116
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 11 жовтня 2019, 12:05

rsv писав:
11 жовтня 2019, 12:03
Белокопытов Геннадий писав:
11 жовтня 2019, 11:57
В ближайшее время будет выпущено обновление с обработкой ситуации с не заполненным кодом номера телефона в карточке предприятия - адрес
І відразу АЛАВЄРДИ (в сотий чи двохсотий раз): приберіть ВУЛИЦЮ з обов’язкових реквізитів.
Этот вопрос обязательно рассмотрим

rsv
Повідомлень: 1751
З нами з: 08 жовтня 2012, 18:20
Звідки: Гондурас

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення rsv » 11 жовтня 2019, 12:15

Белокопытов Геннадий писав:
11 жовтня 2019, 12:05
Этот вопрос обязательно рассмотрим
Для того, щоб потрібних фахівцям дійшло швидше, дайте їм завдання: заповнити картку підприємства з кодом ЄДРПОУ 19290549.
Я думаю, що для пошуку необхідних реквізитів для заповнення картки проблем у них не виникне.

P.S. І таких підприємств за останній місяць у мене було близько десятка...
Людський мозок - це порожнє горище, куди можна набити все, що завгодно. Дурень так і робить: тягне туди потрібне і непотрібне. І нарешті настає момент, коли найнеобхіднішу річ туди вже не запхнеш...

Helena_K
Повідомлень: 47
З нами з: 06 червня 2018, 11:34

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Helena_K » 11 жовтня 2019, 13:31

День добрый, когда наступит время, чтобы после обновления НЕ надо было затягивать лицензию?

Medoc Man
Повідомлень: 864
З нами з: 07 червня 2018, 14:28
Звідки: Kiev

Re: Оновлення 11.01.023

Повідомлення Medoc Man » 11 жовтня 2019, 13:38

Helena_K писав:
11 жовтня 2019, 13:31
День добрый, когда наступит время, чтобы после обновления НЕ надо было затягивать лицензию?
Её НЕ нужно загружать после обновления.
Человек-волшебник
Людина-чарівник
Wizard man

Відповісти

Повернутись до “Оновлення програми M.E.Doc”