На панелі інструментів немає вибору звітного періоду

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Відповісти
papirus
Повідомлень: 123
З нами з: 12 квітня 2016, 16:33

На панелі інструментів немає вибору звітного періоду

Повідомлення papirus » 15 березня 2017, 13:08

На панелі інструментів у реєстрі звітів і реєстрі первинних документів немає вибору звітного періоду (версія 10.01.169, локальна). Допоможіть
Вкладення
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (25.93 Кіб) Переглянуто 576 разів

Int776
Повідомлень: 47
З нами з: 02 листопада 2016, 12:20

Re: На панелі інструментів немає вибору звітного періоду

Повідомлення Int776 » 15 березня 2017, 13:15

papirus писав:На панелі інструментів у реєстрі звітів і реєстрі первинних документів немає вибору звітного періоду (версія 10.01.169, локальна). Допоможіть
Обратитесь не линию тех.поддержки к компании у которой приобретали Медок. По скриншоту с такой проблемой врятли быстро помогут на форуме =(

antonrtv
Повідомлень: 70
З нами з: 22 грудня 2015, 11:55

Re: На панелі інструментів немає вибору звітного періоду

Повідомлення antonrtv » 15 березня 2017, 13:36

papirus писав:На панелі інструментів у реєстрі звітів і реєстрі первинних документів немає вибору звітного періоду (версія 10.01.169, локальна). Допоможіть

Нужно файл заменить с работающего медка DMF.Report.dll и перезапустить медок. Также проверить стоит ли фримвор 3,5 сп 1, если что его переустановить

papirus
Повідомлень: 123
З нами з: 12 квітня 2016, 16:33

Re: На панелі інструментів немає вибору звітного періоду

Повідомлення papirus » 15 березня 2017, 14:47

antonrtv писав:
papirus писав:На панелі інструментів у реєстрі звітів і реєстрі первинних документів немає вибору звітного періоду (версія 10.01.169, локальна). Допоможіть

Сменили организацию в медке, потом вернулись обратно и появился выбор периода.

Відповісти

Повернутись до “Помилки у роботі програми”