Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Відповісти
Inkognito
Повідомлень: 1017
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Повідомлення Inkognito » 02 листопада 2021, 15:05

Необхідно доопрацювати первинний документ ТТН новими реквізитами.
Отже, є текстове поле "Код". Додали реквізит, встановили властивості "Розбивати на ячейки":

ЗображенняЗображення

Пробуємо вибрати контрагента, все ОК, крім головного - код не розбивається на окремі ячейки:

ЗображенняЗображення

Що необхідно зробити, щоб отримати візуальний код, розбитий на ячейки?

Marat Melnyk
Повідомлень: 30
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Повідомлення Marat Melnyk » 02 листопада 2021, 16:45

Доброго дня!
Надайте, будь ласка, експортований шаблон в xml форматі в особисті повідомлення для аналізу.
Шаблон необхідно експортувати із розділу "Власні". Якщо шаблон знаходиться в розділі "Публічні", перед експортом його необхідно скопіювати до "Власних".

Inkognito
Повідомлень: 1017
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Re: Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Повідомлення Inkognito » 03 листопада 2021, 10:35

Відправлено тестовий варіант в приват

Marat Melnyk
Повідомлень: 30
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Повідомлення Marat Melnyk » 04 листопада 2021, 10:50

Даний функціонал буде додатково перевірений. По результату розгляду Вам буде повідомлено.

PetroP
Повідомлень: 700
З нами з: 22 січня 2015, 18:50

Re: Код в клітинках (розбивати на ячейки)

Повідомлення PetroP » 04 листопада 2021, 11:38

Marat Melnyk писав:
04 листопада 2021, 10:50
Даний функціонал буде додатково перевірений. По результату розгляду Вам буде повідомлено.
Вибачте, за оффтопік. Чи не могли б ви прокоментувати проблему: viewtopic.php?f=74&t=15787

Відповісти

Повернутись до “Электронний документообіг”