Зарплата - як видалити період?

Звітність, Облік ПДВ, Первинні документи, тощо
Відповісти
lounb
Повідомлень: 2
З нами з: 31 грудня 2015, 15:34

Зарплата - як видалити період?

Повідомлення lounb » 31 грудня 2015, 15:37

У модулі зарплата я можу тільки створювати нові періоди зеленою стрілкою, а як видалити старі, але не всі, а вибірково? Грудень 2015 заглючив і форма 1ДФ формується не по усіх працівниках. Як я можу видалити Грудень 2015?

VIR2AL
Повідомлень: 193
З нами з: 31 січня 2012, 16:38
Звідки: Житомир
Контактна інформація:

Re: Зарплата - як видалити період?

Повідомлення VIR2AL » 31 грудня 2015, 16:03

Со слов нашего Гуру по зарплате надо вернуться в листопад(оно вам все пересчитает), проверить остатки и снова перейтив грудень, но это очень плохой путь. Что значит заглючил? Проверте все начисления по проблемным сотрудникам - не все входит в 1ДФ. И вообще слишком общий вопрос, нужна конкретика. Это очень срочно? Просто лук чистил и дали 10 минут передыху.

lounb
Повідомлень: 2
З нами з: 31 грудня 2015, 15:34

Re: Зарплата - як видалити період?

Повідомлення lounb » 31 грудня 2015, 16:41

Глюкануло означає, що 1ДФ для 3 квартала 2015 видає рядки для 97 працівників, а 4 квартала - для 14. Я б і радий дати більше конкретики, та я не бухгалтер. Дякую за підказу, ніколи б не подумав, що стрілка вліво знищує "наступний" період, думав це просто навігація.

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: Зарплата - як видалити період?

Повідомлення Тамара Ивановна » 04 січня 2016, 16:09

Сообщение lounb
видаляти нічого не потрібно. пришліть свою резервну копію.pti2067236@ukr.net

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: Зарплата - як видалити період?

Повідомлення Тамара Ивановна » 04 січня 2016, 16:09

Сообщение lounb
видаляти нічого не потрібно. пришліть свою резервну копію.pti2067236@ukr.net

Відповісти

Повернутись до “Модулі програми”