позначка для автоматичного запиту.

Шаблони первинних документів: загальні та власні
Відповісти
Глущенко
Повідомлень: 207
З нами з: 22 липня 2011, 11:53

позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Глущенко » 16 травня 2024, 14:26

Доброго дня.
Зробив автоматичний запит податкових.
Витяги приходять але в них відсутня позначки (Імпорт документа з квітанціею). Тому ПН не заходять до програми.

Підскажіть де поставити позначку для автоматичного запиту.

Marat Melnyk
Повідомлень: 671
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Marat Melnyk » 16 травня 2024, 15:11

Глущенко писав:
16 травня 2024, 14:26
Доброго дня.
Зробив автоматичний запит податкових.
Витяги приходять але в них відсутня позначки (Імпорт документа з квітанціею). Тому ПН не заходять до програми.

Підскажіть де поставити позначку для автоматичного запиту.
Добрий день!
Якщо мова йде про Звірку з ЄРПН, то звірка виконується у три етапи:
1. Запит на дату без позначки імпорту для отримання переліку документів.
2. Звірка наявних документів із документами у Витягу.
3. Запит за списком із позначкою імпорту для отримання документів.

Рекомнедується дочекатись відміток щодо наявності Витягів за увесь обраний період та повторно відправити запити для отримання документів.

Глущенко
Повідомлень: 207
З нами з: 22 липня 2011, 11:53

Re: позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Глущенко » 16 травня 2024, 15:39

Я формую запити J1300107 в автоматичній обробці за тиждень.
Але вони формуються без позначки (Імпорт документа з квітанціею).
Тому відповіді приходять без вхідних податкових.

Чи можно десь відмітити, щоб було з позначкою ці запити. Щоб не робити іх кожен в ручному режимі.

Marat Melnyk
Повідомлень: 671
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Marat Melnyk » 17 травня 2024, 17:36

Глущенко писав:
16 травня 2024, 15:39
Я формую запити J1300107 в автоматичній обробці за тиждень.
Але вони формуються без позначки (Імпорт документа з квітанціею).
Тому відповіді приходять без вхідних податкових.

Чи можно десь відмітити, щоб було з позначкою ці запити. Щоб не робити іх кожен в ручному режимі.
Чи встановлена у Вас відмітка для відправки запитів "За списком"?
Screenshot_009511_17.05.2024.jpg
Screenshot_009511_17.05.2024.jpg (118.84 Кіб) Переглянуто 263 разів
Надайте скріншоти налаштувань Вашої автоматичної обробки, а також скріншот Запитів, які вона формує, в особисті повідомлення, якщо з зазначеними налаштуваннями не формуються запити із відміткою "Імпорт документів з квитанціями".

Глущенко
Повідомлень: 207
З нами з: 22 липня 2011, 11:53

Re: позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Глущенко » 28 травня 2024, 12:38

Спробував поставити позначку. Результат не змінився.
Востаннє редагувалось 28 травня 2024, 12:49 користувачем Глущенко, всього редагувалось 1 раз.

Marat Melnyk
Повідомлень: 671
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: позначка для автоматичного запиту.

Повідомлення Marat Melnyk » 28 травня 2024, 12:42

Необхідно розглянути більш детально налаштування та зміст Запитів/Витягів.
Рекомендується звернутись на Гарячу лінію технічної підтримки за номерами (044) 206 72 10 або (098) 206 72 10 для детального аналізу ситуації.

Відповісти

Повернутись до “Модуль «Первинні документи»”