Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
-
dev_maxus
Повідомлення
dev_maxus » 09 квітня 2024, 16:10
При початку роботи програми M.E.Doc. виникає наступна помилка у деяких користувачів.
Зобараження у вкладеному файлі
Текст помилки
M.E.DOC 11.02.137
Мережева версія
Головне меню ОС: Microsoft Windows NT 10.0.14393.0
System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary.
at System.ThrowHelper.ThrowKeyNotFoundException()
at System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
at ZvitGUI.Mail.CheckBlockedEmail.CheckMail(String serial, String email, String& nameMX)
at ezvit.FormZvitMain.bgwCheckCertsMail_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnDoWork(DoWorkEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.WorkerThreadStart(Object argument)
Програма продовжує працювати.
Як можно усунути?
-
Mykhailo_Taranenko
Повідомлення
Mykhailo_Taranenko » 09 квітня 2024, 18:13
dev_maxus писав: ↑09 квітня 2024, 16:10
При початку роботи програми M.E.Doc. виникає наступна помилка у деяких користувачів.
Зобараження у вкладеному файлі
Текст помилки
M.E.DOC 11.02.137
Мережева версія
Головне меню ОС: Microsoft Windows NT 10.0.14393.0
System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary.
at ZvitGUI.Mail.CheckBlockedEmail.CheckMail(String serial, String email, String& nameMX)
at ezvit.FormZvitMain.bgwCheckCertsMail_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnDoWork(DoWorkEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.WorkerThreadStart(Object argument)
Програма продовжує працювати.
Як можно усунути?
Доброго дня!
Прошу надати наступну інформацію в особисті повідомлення:
1. Скріншот помилки, що виникає при запуску.
2. Скріншот виконання команди ipconfig через cmd рядок.
3. Скріншоти налаштувань ConnectionSetup.exe вкладок «Основні» та «Налаштування FireBird».
4. Лог-файли служби та користувача(ezvit), у якого виникло дане повідомлення.
-
digi
Повідомлення
digi » 11 червня 2024, 18:37
Таке ж саме повідомлення при запуску МЕДОК, а також безпосередньо перед запуском Адміністрування-Сертифікати. У Сертифікати так й не виходить зайти, закладка з'являється, можна тільки закрити її. Може це пов'язано з сертифікатами, бо через декілька днів завершуються чинні сертифікати і при запуску також іде звернення до переліку сертифікатів. Це як припущення.
- Помилка | Показать
-
M.E.DOC 11.02.139
Мережева версія
Реєстр податкових документів ОС: Microsoft Windows NT 10.0.19045.0
at ZvitGUI.Adm.Cert.UCAsignCert.CheckEmail()
at ZvitGUI.Adm.Cert.UCAsignCert.RefreshView()
at ezvit.FormZvitMain.RefreshTabView(UltraTab tab)
at ezvit.FormZvitMain.tcMain_SelectedTabChanging(Object sender, SelectedTabChangingEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnSelectedTabChanging(SelectedTabChangingEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.RaiseEvent(UltraTabControlEventId id, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnManagerSelectedTabItemChanging(Object sender, SelectedTabItemChangingEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabs.TabManager.set_SelectedTabItem(ITabItem value)
at ezvit.FormZvitMain.tabStripMain_SelectedTabChanged(Object sender, SelectedTabChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnSelectedTabChanged(SelectedTabChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.RaiseEvent(UltraTabControlEventId id, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnManagerSelectedTabItemChanged(Object sender, SelectedTabItemChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabs.TabItemButtonUIElement.OnCheckStateChange()
at Infragistics.Win.ButtonUIElementBase.OnClick()
at Infragistics.Win.UltraWinTabs.TabItemButtonUIElement.OnClick()
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUpHelper(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUp(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
-
Marat Melnyk
Повідомлення
Marat Melnyk » 11 червня 2024, 21:11
digi писав: ↑11 червня 2024, 18:37
Таке ж саме повідомлення при запуску МЕДОК, а також безпосередньо перед запуском Адміністрування-Сертифікати. У Сертифікати так й не виходить зайти, закладка з'являється, можна тільки закрити її. Може це пов'язано з сертифікатами, бо через декілька днів завершуються чинні сертифікати і при запуску також іде звернення до переліку сертифікатів. Це як припущення.
- Помилка | Показать
-
M.E.DOC 11.02.139
Мережева версія
Реєстр податкових документів ОС: Microsoft Windows NT 10.0.19045.0
at ZvitGUI.Adm.Cert.UCAsignCert.CheckEmail()
at ZvitGUI.Adm.Cert.UCAsignCert.RefreshView()
at ezvit.FormZvitMain.RefreshTabView(UltraTab tab)
at ezvit.FormZvitMain.tcMain_SelectedTabChanging(Object sender, SelectedTabChangingEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnSelectedTabChanging(SelectedTabChangingEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnManagerSelectedTabItemChanging(Object sender, SelectedTabItemChangingEventArgs e)
at ezvit.FormZvitMain.tabStripMain_SelectedTabChanged(Object sender, SelectedTabChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnSelectedTabChanged(SelectedTabChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabControl.UltraTabControlBase.OnManagerSelectedTabItemChanged(Object sender, SelectedTabItemChangedEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTabs.TabItemButtonUIElement.OnCheckStateChange()
at Infragistics.Win.ButtonUIElementBase.OnClick()
at Infragistics.Win.UltraWinTabs.TabItemButtonUIElement.OnClick()
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUpHelper(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseUp(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Добрий день!
Прошу замінити файл ...\Medoc\config\Dictionaries.xml на файл із вкладення (для версії 11.02.139) при зупиненій службі програми.
Після заміни перевірити ситуацію повторно.
Якщо помилка залишиться, потребується переіменувати каталог C:\Users\*Username*\AppData\Roaming\zvit9\
В разі виправлення ситуації після переіменування файлу прошу надати даний каталог в архіві в особисті повідомлення.
-
Вкладення
-
- Dictionaries.xml
- (589.98 Кіб) Завантажено 6 разів
-
digi
Повідомлення
digi » 12 червня 2024, 12:37
Помилка не зникла. Тобто заміна файлу та перейменування каталогу не призвели до вирішення проблеми.
-
digi
Повідомлення
digi » 17 червня 2024, 16:45
Скоріше за все помилка була пов'язана з груповими політиками, яки були налаштовані не правильно. Оскільки використовувася спосіб запуска з каталога серверної частини файлу ezvit.exe, то були встановлені окремо робочі станції. Що, у підсумку, вирішило проблему.