Ошибка ! Как исправить?

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Відповісти
Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 13:53

При сверке с документов с ЄРАН ошибка:

Локальна версія
Звірка документів з ЄРАН ОС: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at ZvitDocFlowGUI.Comparison.UCComparisonERAN.CheckNaklInDPA(List`1 byDateList, List`1 byListList, List`1 reqanscardcodes)
at ZvitDocFlowGUI.Comparison.UCComparisonERAN.SendRequests()
at ZvitDocFlowGUI.Comparison.UCComparisonERAN.uFLink_LinkClicked(Object sender, LinkClickedEventArgs e)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.UltraFormattedTextEditorBase.OnLinkClicked(LinkClickedEventArgs e)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.UltraFormattedTextEditorBase.FireEvent(EventIds eventId, EventArgs e)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.LinkEditorInfo.Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.IFormattedLinkLabelOwner.OnLinkClicked(NodeAnchor node)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.NodeAnchor.OnClick(FormattedTextUIStateInfo info, UIElement elem, Point mousePos, MouseButtons mouseButton)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.FormattedTextUIStateInfo.OnElementClicked(UIElement elem, Point mousePos)
at Infragistics.Win.FormattedLinkLabel.FormattedTextUIElement.OnClick()
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessClick(Object sender, EventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Всё будет ХОРОШО!

Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

ПОТОЯННО Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 14:09

Что делать? Помогите, пожалуйста!
Всё будет ХОРОШО!

Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 14:43

????? Что никого нет?
Меня не видят??? :?: :?: :?: :?:
Всё будет ХОРОШО!

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Xhazard » 14 червня 2017, 15:54

кто здесь?
if you can dream and not make dreams your master

PetroP
Повідомлень: 627
З нами з: 22 січня 2015, 18:50

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення PetroP » 14 червня 2017, 15:55

Как я понимаю, на горячую линию никто не звонил.

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Xhazard » 14 червня 2017, 15:57

PetroP писав:Как я понимаю, на горячую линию никто не звонил.
А шо? Так можна було? :shock:
if you can dream and not make dreams your master

Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 15:58

PetroP писав:Как я понимаю, на горячую линию никто не звонил.
В Медок? Подскажите, как.
Всё будет ХОРОШО!

Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 16:00

А что, форум уже не в помощь?
Такое впечатление, что специалисты Медка "прячутся" ))))
Или срочно отключаются?
Всё будет ХОРОШО!

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Xhazard » 14 червня 2017, 16:02

Марина.М писав:
PetroP писав:Как я понимаю, на горячую линию никто не звонил.
В Медок? Подскажите, как.
Упс.
Щаслива людина :)
Або просто трохи неуважна.
Отут http://www.me-doc.com.ua/ зліва вгорі великими цифрами.
if you can dream and not make dreams your master

PetroP
Повідомлень: 627
З нами з: 22 січня 2015, 18:50

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення PetroP » 14 червня 2017, 16:04

Форум в помощь, но никто не гарантирует оперативность. По линии же, когда вы попадаете на оператора, вам уже не скажут "подождите, я пойду покурю пять-десять минут".

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Xhazard » 14 червня 2017, 16:07

Марина.М писав:А что, форум уже не в помощь?
А кому конкретно на форуме вы платили за Медок?
Такое впечатление, что специалисты Медка "прячутся" ))))
Да им даже обновления проверять лень.
А вы на форуме их ждете.
О святая простота.
Или срочно отключаются?
Ага, так срочно, что даже "извините за причиненные неудобства" сказать не успевают.
Только "лице розбилося, сорочка порвалася" (с) козак-нардеп Гаврилюк.
if you can dream and not make dreams your master

Марина.М
Повідомлень: 263
З нами з: 07 травня 2012, 13:17

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Марина.М » 14 червня 2017, 16:09

Xhazard писав: Упс.
Щаслива людина :)
Або просто трохи неуважна.
Отут http://www.me-doc.com.ua/ зліва вгорі великими цифрами.
[/quote]
))) Спасибо!
Та ні, уважна, але немає у мене змоги на той номер дзвонити.
От на форум надія.)))
Не щастить...
Всё будет ХОРОШО!

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення Xhazard » 14 червня 2017, 16:18

Марина.М писав:От на форум надія.)))
Не щастить...
За дві години, що ви втратили на форумі, дилер, якому ви платили за Медок, вже би вам допоміг.
Та ми ж не шукаємо легких шляхів? ;)
if you can dream and not make dreams your master

slesar82
Повідомлень: 132
З нами з: 09 листопада 2015, 18:56

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення slesar82 » 16 червня 2017, 10:57

При спробі надрукувати рахунок видає помилку "Сталася помилка під час друку: Parameter is not valid". Хоча ПН та РК друкує нормально. В кого ще таке було і як його вирішити? Дякую.

PetroP
Повідомлень: 627
З нами з: 22 січня 2015, 18:50

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення PetroP » 16 червня 2017, 11:17

ПН та РК - стандартні документи. А "рахунок" - довільний первинний документ. Про який саме "рахунок" йдеться (код форми)?

slesar82
Повідомлень: 132
З нами з: 09 листопада 2015, 18:56

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення slesar82 » 16 червня 2017, 11:41

Рахунок-акт
Вівакомп.docx
(381.25 Кіб) Завантажено 8 разів

priup
Повідомлень: 6577
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення priup » 16 червня 2017, 17:20

Марина.М писав:При сверке с документов с ЄРАН ошибка:

Локальна версія
Звірка документів з ЄРАН ОС: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
.................
Если это 188 версия, ответ разработчика:
"Для временного решения вопроса, необходимо выполнить замену библиотек в корне программы.
Библиотеки из архива во вложении для версии обновления 10.01.188.
Дополнительные правки будут реализованы в обновлении 10.01.189. "

Ссылка для вложения:
https://drive.google.com/file/d/0B0qH3j ... Y1d0E/view

dubic
Повідомлень: 268
З нами з: 25 жовтня 2011, 10:36

Re: Ошибка ! Как исправить?

Повідомлення dubic » 07 грудня 2017, 16:00

slesar82 писав:
16 червня 2017, 10:57
При спробі надрукувати рахунок видає помилку "Сталася помилка під час друку: Parameter is not valid". Хоча ПН та РК друкує нормально. В кого ще таке було і як його вирішити? Дякую.
есть решение? с реестра отчетов печатает нормально, с первичных выдает ошибку...

Відповісти

Повернутись до “Помилки у роботі програми”