Збереження параметрів резервного копіювання

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Відповісти
IvanP

Збереження параметрів резервного копіювання

Повідомлення IvanP » 19 грудня 2024, 09:59

Програма MeDOC створює резервну копію кожен раз при виході з програми, і це добре. Я хотів би змінити каталог куди записується ця резервна копія (зараз вона зберігається на диск C, але я хотів би у папку на диск D, наприклад). Як тут написано: https://medoc.ua/faq/shho-varto-znati-p ... rami-medoc , я заходжу у Адміністрування та у розділ Резервне копіювання. Там можна змінити каталог і кількість резервних копій які зберігаються. Проблема в тому що коли я змінюю ці параметри, то вони не зберігаються. Коли я виходжу з програми після зміни цих параметрів, то після відкриття програми я бачу що значення повернулись до попередніх (по замовчуванню). Можливо я щось пропустив? Де зберігаються ці параметри в реєстрі Windows або у конфігураційних файлах? (я можу поміняти там).

Marat Melnyk

Re: Збереження параметрів резервного копіювання

Повідомлення Marat Melnyk » 19 грудня 2024, 11:47

IvanP писав:
19 грудня 2024, 09:59
Програма MeDOC створює резервну копію кожен раз при виході з програми, і це добре. Я хотів би змінити каталог куди записується ця резервна копія (зараз вона зберігається на диск C, але я хотів би у папку на диск D, наприклад). Як тут написано: https://medoc.ua/faq/shho-varto-znati-p ... rami-medoc , я заходжу у Адміністрування та у розділ Резервне копіювання. Там можна змінити каталог і кількість резервних копій які зберігаються. Проблема в тому що коли я змінюю ці параметри, то вони не зберігаються. Коли я виходжу з програми після зміни цих параметрів, то після відкриття програми я бачу що значення повернулись до попередніх (по замовчуванню). Можливо я щось пропустив? Де зберігаються ці параметри в реєстрі Windows або у конфігураційних файлах? (я можу поміняти там).
Добрий день!
Налаштування шляху створення резервної копії в розділі "Адміністрування > Параметри системи > Резервне копіювання > Створювати резервну копію всієї бази при закритті програми" зберігаються у файлі BackupConfig.config за шляхом %AppData%\zvit9\localstorage\'32 символи'\settings.
Переконайтесь, що права доступу на запис до даного каталогу присутні та каталог автоматично не очищається під час завершення сесії користувача.

IvanP

Повідомлення IvanP » 25 грудня 2024, 14:19

Після оновлення програми стали зберігатись значення кількості резервних копій які зберігаються, і це правильно. Але шлях для збереження цих резервних копій все одно не вдається змінити

Я знайшов файл BackupConfig.config, але там немає згадки про шлях. Там згадуються значення createonexitextend та countstore

Можливо шлях зберігається в іншому файлі?

Marat Melnyk

Повідомлення Marat Melnyk » 26 грудня 2024, 14:02

IvanP писав:
25 грудня 2024, 14:19
Після оновлення програми стали зберігатись значення кількості резервних копій які зберігаються, і це правильно. Але шлях для збереження цих резервних копій все одно не вдається змінити

Я знайшов файл BackupConfig.config, але там немає згадки про шлях. Там згадуються значення createonexitextend та countstore

Можливо шлях зберігається в іншому файлі?
Вкажіть, будь ласка, в особисті повідомлення шлях, який Ви бажаєте зберегти.

Перевірити, чи вірний файл BackupConfig.config розглядається, можливо за допомогою лог файлу користувача Ezvit_%.log.
При встановленому детальному рівні логування шлях відображається в записі "Шлях до локального сховища".

Відповісти

Повернутись до “Помилки у роботі програми”