Помилка при натисканні "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних"

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Відповісти
omdev

Помилка при натисканні "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних"

Повідомлення omdev » 02 вересня 2024, 16:19

Добрий день. При натисканні на "Облік ПДВ / Реєстр виданих та отриманих податкових накладних" повертає помилку:

Код: Виділити все

M.E.DOC 11.02.148 
Локальна версія
Головне меню ОС: Microsoft Windows NT 10.0.22631.0

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'TXTextControl.Windows.Forms, Version=32.0.1700.500, Culture=neutral, PublicKeyToken=6b83fe9a75cfb638' or one of its dependencies. Your organization used Device Guard to block this app. Contact your support person for more info. (Exception from HRESULT: 0x800711C7)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.CheckCreateHelpFieldsTab()
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.tsComboPeriod_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.set_Text(String value)
   at ZvitGUI.PerCombo.InitCombos(DateTime PerDate, EPeriodType PerType, ToolStripComboBox cmbPer, ToolStripComboBox cmbYear, Boolean bAll, Int32 beginYear)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5..ctor(Boolean fakeMode, Boolean embeddedMode, Boolean showAbsent, VATFilterParams filterParams, Boolean isRVODDoc)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.SeekCreateControl(IMainWindow w, Boolean fakeMode, VATFilterParams filterParams, Boolean isRVODDoc)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   at ezvit.UCMainMenuOld.RunCommand(XmlNode node)
   at ezvit.UCMainMenuOld.TvPartMouseDoubleClick(Object sender, MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnMouseDoubleClick(MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Вимкнення в Windows Defender захисту в реальному часі, контрольованого доступу, додавання ezvit до винятків, та запуск від імені адміністратора не допомагає.

Marat Melnyk

Re: Помилка при натисканні "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних"

Повідомлення Marat Melnyk » 02 вересня 2024, 16:47

omdev писав:
02 вересня 2024, 16:19
Добрий день. При натисканні на "Облік ПДВ / Реєстр виданих та отриманих податкових накладних" повертає помилку:

Код: Виділити все

M.E.DOC 11.02.148 
Локальна версія
Головне меню ОС: Microsoft Windows NT 10.0.22631.0

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'TXTextControl.Windows.Forms, Version=32.0.1700.500, Culture=neutral, PublicKeyToken=6b83fe9a75cfb638' or one of its dependencies. Your organization used Device Guard to block this app. Contact your support person for more info. (Exception from HRESULT: 0x800711C7)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.CheckCreateHelpFieldsTab()
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.tsComboPeriod_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)
   at System.Windows.Forms.ComboBox.set_Text(String value)
   at ZvitGUI.PerCombo.InitCombos(DateTime PerDate, EPeriodType PerType, ToolStripComboBox cmbPer, ToolStripComboBox cmbYear, Boolean bAll, Int32 beginYear)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5..ctor(Boolean fakeMode, Boolean embeddedMode, Boolean showAbsent, VATFilterParams filterParams, Boolean isRVODDoc)
   at ZvitGUI.Nakl.UCDocNaklRstMain5.SeekCreateControl(IMainWindow w, Boolean fakeMode, VATFilterParams filterParams, Boolean isRVODDoc)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   at ezvit.UCMainMenuOld.RunCommand(XmlNode node)
   at ezvit.UCMainMenuOld.TvPartMouseDoubleClick(Object sender, MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnMouseDoubleClick(MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Вимкнення в Windows Defender захисту в реальному часі, контрольованого доступу, додавання ezvit до винятків, та запуск від імені адміністратора не допомагає.
Добрий день!
Зазначена бібліотека є частиною платформи .NET Framework.
Рекомендується перевстановити її або виконати відновлення за допомогою утиліти .NET Framework Repair Tool.
Додатково зверніть увагу на текст "Your organization used Device Guard to block this app. Contact your support person for more info".
Рекомендується звернутись до системного адміністратора, в інтернеті наявні інструкції щодо вимкнення Device Guard.
Якщо це не допоможе, рекомендується перевірити блокування на рівні політик безпеки ПК, ОС, захисного ПЗ або через вплив пошкодження системних файлів / реєстру ОС.

omdev

Повідомлення omdev » 02 вересня 2024, 22:39

дякую за підказки.

при першому запуску система захисту Windows відсилає на сторінку
https://support.microsoft.com/en-us/top ... 2fe55ccca2

проблему вирішує вимкнення функції "Інтелектуальне керування програмами". хотілося б не так радикально, але тепер працює.

Marat Melnyk

Повідомлення Marat Melnyk » 02 вересня 2024, 23:36

omdev писав:
02 вересня 2024, 22:39
дякую за підказки.

при першому запуску система захисту Windows відсилає на сторінку
https://support.microsoft.com/en-us/top ... 2fe55ccca2

проблему вирішує вимкнення функції "Інтелектуальне керування програмами". хотілося б не так радикально, але тепер працює.
За даним посиланням також присутня інформація щодо варіанту із неможливістю перевірки підписів на файлах / драйверах / бібліотеках.
Можливо в ОС відсутні важливі оновлення / кореневі сертифікати, через що перевірка підписів не відбувається.

Відповісти

Повернутись до “Помилки у роботі програми”