/api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Відповісти
Inkognito
Повідомлень: 1071
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

/api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Inkognito » 14 січня 2024, 11:58

При використанні методу /api/Info/GetPrimaryReestr, фільтрувати вдється не за всіма полями.
Partner_EDRPOU, DocSum, CardCode - все ОК.
Але НЕ фільтрує за: Doc_num, Charcode, Notation. Пробував в лапках і без. А саме ці фільтри найбільш корисні.

Marat Melnyk
Повідомлень: 628
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Marat Melnyk » 14 січня 2024, 15:18

Добрий день!
Взято в роботу. Чи були помічені ще поля, по яким фільтр не встановлюється?

Marat Melnyk
Повідомлень: 628
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Marat Melnyk » 16 січня 2024, 13:33

Добрий день!
Протестовано коректність роботи фільтру в разі фільтрування по полям Doc_num, Charcode, Notation - фільтр спрацьовує успішно.
Але з умовою:
В разі, якщо після накладання фільтру, документів для відображення не залишається - фільтр не накладається, документи відображаються згідно інших параметрів запиту.
Дана ситуація буде передана відділу розробки для виправлення.

Inkognito
Повідомлень: 1071
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Inkognito » 18 січня 2024, 12:55

Так, виходить якщо документа не знайдено з номером 123, то повертається весь список
П.с. здається що проблема така сама, як з попередньою технологією, фільтр накладається після, а не під час виконання запиту. Швидкість не видно щоб була вищою. А мало б бути швидше. Чи помиляюсь, і фільтр спрацьовує одразу? Щось повільно працює.

Marat Melnyk
Повідомлень: 628
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Marat Melnyk » 18 січня 2024, 13:20

Inkognito писав:
18 січня 2024, 12:55
Так, виходить якщо документа не знайдено з номером 123, то повертається весь список
П.с. здається що проблема така сама, як з попередньою технологією, фільтр накладається після, а не під час виконання запиту. Швидкість не видно щоб була вищою. А мало б бути швидше. Чи помиляюсь, і фільтр спрацьовує одразу? Щось повільно працює.
На даний час фільтр накладається методами .NET на отриманий результат з БД по заданим параметрам.
Ситуація розглядається відділом розробки на предмет доопрацювання.

Inkognito
Повідомлень: 1071
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Inkognito » 07 лютого 2024, 15:12

Marat Melnyk писав:
16 січня 2024, 13:33
Добрий день!
Протестовано коректність роботи фільтру в разі фільтрування по полям Doc_num, Charcode, Notation - фільтр спрацьовує успішно.
Але з умовою:
В разі, якщо після накладання фільтру, документів для відображення не залишається - фільтр не накладається, документи відображаються згідно інших параметрів запиту.
Дана ситуація буде передана відділу розробки для виправлення.
Виправлено в 32. Дякую.

Inkognito
Повідомлень: 1071
З нами з: 14 січня 2012, 14:26

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Inkognito » 22 лютого 2024, 14:36

Протестовано знову. Не працює. Видає повний перелік документів, якщо не знайдено з вказаним номером.
30 та 34 версії мережевого Медка.

Marat Melnyk
Повідомлень: 628
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Marat Melnyk » 22 лютого 2024, 14:55

Добрий день!
Запит в роботі у відділі розробки.
По факту внесення доопрацювань буде повідомлено окремо.

Marat Melnyk
Повідомлень: 628
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: /api/Info/GetPrimaryReestr. Фільтр вибірковий?

Повідомлення Marat Melnyk » 18 березня 2024, 10:03

Добрий день!
Доопрацьовано в оновленні 11.02.136.

Відповісти

Повернутись до “Помилки у роботі програми”