При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Модуль, призначений для консолідації звітності від підзвітних установ
kovoyura
Повідомлень: 3
З нами з: 29 квітня 2013, 13:31

При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення kovoyura » 10 жовтня 2013, 17:17

При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

]Помилка виникає обсолютно без системно, може проімпортуватись половина звітів установи, якщо по одному звіту імпортувати, а інші звіти ні, яущо імпортується архів зі звітами но він не втягується взагалі, при чому частина пізвітних установ імпортується без проблем.
Вирішення необхідне термінове,
Періодично злітає ліцензія на корпорацію підзвітних установа замінюючись на просту ліцензію звітності.
Вкладення
помилка.jpg
помилка.jpg (250.13 Кіб) Переглянуто 3454 разів

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 жовтня 2013, 17:33

Обновите пожалуйста программу до 181 версии и перезапустите обе службы, ZvitGrp и FirebirdServer

kovoyura
Повідомлень: 3
З нами з: 29 квітня 2013, 13:31

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення kovoyura » 11 жовтня 2013, 13:39

Встановив, перезапустив, аналогічна помилка, програмуму перевстановлював - теж саме...

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 11 жовтня 2013, 14:41

А программа в ветке реестра HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IntellectService прописана ?

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 14 січня 2014, 12:02

при импорте выдает ошибку: "не імпортовано..... не має діючої філіальної ліцензії.
лицензия есть и на "звітність" и на "подання", лицензию переподтягивал, пробовал переподченить подотчетника..

Нина Юрилина
Администратор
Повідомлень: 4920
З нами з: 02 серпня 2012, 15:48
Звідки: supportmedoc@ukr.net

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Нина Юрилина » 14 січня 2014, 12:31

В этой базе у филиала подтянула лицензия? Может у филиала отправителя проставлен код филии, а у Вас в базе нет?

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 14 січня 2014, 12:37

Спасибо, все решилось когда подотчетник еще раз экспортировал отчет

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 14 січня 2014, 17:37

При импорте появляеться ошибка:
что и где исправлять?

Імпорт скасовано.
Звіт, що імпортується, має класифікаційний розріз, що відрізняється від встановленого в системі розрізу для цього бланку. Імпорт звіту призведе до помилкового відображення звітних даних.
Будь-ласка, сформуйте звіт з правильним класифікаційним розрізом та повторіть імпорт
2014-01-14-16-20-49_**********.XML

Кількість звітів: 31
Код документа: 'FRD19006'
Найменування документа: Додаток 19 Довідка про суми дебіторської та кредиторської заборгованості установи за операціями, які не відображаються у формі №7д, №7м "Звіт про заборгованість бюджетних установ"
Період документа: 'Рік 2013'

Нина Юрилина
Администратор
Повідомлень: 4920
З нами з: 02 серпня 2012, 15:48
Звідки: supportmedoc@ukr.net

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Нина Юрилина » 14 січня 2014, 17:49

Enix
В свойствах бланка стоит классификация какая? Скорее всего в той программе с которой выгрузили стоит другой классификационный разрез

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 14 січня 2014, 17:52

это понятно, только прийдется 31 отчет пересмотреть(

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 10 липня 2014, 16:39

При импорте отчетов подотчетника появляеться ошибка "не має діючої філіальної ліцензії.
"
Медок корп. сетевой, 10.00.234
Вкладення
!!rjhg.JPG
!!rjhg.JPG (38.47 Кіб) Переглянуто 3135 разів

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 липня 2014, 16:42

Enix
Уточните пожалуйста у подотчетника лицензия сетевая или локальная ?

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 10 липня 2014, 16:45

локальная, скрин выше!

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 липня 2014, 16:47

Enix
Скрин с программы подотчетника или главной организации ?

Enix
Повідомлень: 363
З нами з: 12 квітня 2013, 16:15
Звідки: Полтава

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Enix » 10 липня 2014, 16:50

Скрин с базы там где корпорация

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 липня 2014, 16:59

Enix
Информацию с уточнениями отправил Вам в ЛС

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9823
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 10 липня 2014, 17:19

Enix
Проверьте пожалуйста правильность лицензии которая загружена у филиала и повторите отправку в главное предприятие

Kovalchuk
Повідомлень: 12
З нами з: 26 травня 2016, 15:15

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Kovalchuk » 13 жовтня 2016, 15:35

При импорте отчета от филиалов в главное предприятие выдает ошибку.
Вкладення
Новый точечный рисунок.jpg
Новый точечный рисунок.jpg (434.11 Кіб) Переглянуто 1800 разів

faustpatron
Повідомлень: 542
З нами з: 23 травня 2016, 14:32
Звідки: Оттуда

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення faustpatron » 13 жовтня 2016, 15:44

Kovalchuk писав:При импорте отчета от филиалов в главное предприятие выдает ошибку.



создаем карточку предприятия с данным филиалом )
Шаман-извращенец вызвал золотой дождь

Kovalchuk
Повідомлень: 12
З нами з: 26 травня 2016, 15:15

Re: При імпорті даних підзвітних установ виникає помилка

Повідомлення Kovalchuk » 13 жовтня 2016, 15:51

) карточка есть филиала, но надо отчеты консолидировать и отправить от главного предприятия, в предидущем месяце импортировалось все норм.

Відповісти

Повернутись до “Модуль «Корпорация»”