"Медок-зарплата"

Модуль, призначений для обліку заробітної плати
Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 06 листопада 2015, 12:25

зробіть мені доступ бо помилка в програмі не проявилась. все розраховується вірно .
Вкладення
39.png
39.png (131.17 Кіб) Переглянуто 2256 разів
38.png
38.png (123.86 Кіб) Переглянуто 2251 раз

priup
Повідомлень: 6628
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення priup » 06 листопада 2015, 12:39

mariya.228 писав:priup
Скриншоты не те прицепили!

а какие по вашему надо? там по-моему все видно
Я вижу ЭТО:
| Показать
ВОооо.jpg
ВОооо.jpg (283.77 Кіб) Переглянуто 2248 разів
| Показать
ВОоо2.jpg
ВОоо2.jpg (304.15 Кіб) Переглянуто 2248 разів
| Показать
ВОооо3.jpg
ВОооо3.jpg (276.26 Кіб) Переглянуто 2248 разів

Destroid
Повідомлень: 250
З нами з: 17 червня 2014, 09:55

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Destroid » 06 листопада 2015, 14:57

Добрый день!
Так вышло, что пришлось вернуться в предидущий месяц и вручную сменить значение индексации в расчетном листе. В текущем периоду индексация равна 0 и последующие месяцы не расчитывается тоже. Где можно настроить автоматический расчет индексации в текущем и последующем расчетном периоде?

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 06 листопада 2015, 15:13

Непрочитанное сообщение Destroid
1. якщо у вересні Ви підвищили оклад,який більше індексація за минулий період індексація не розраховується , базовий місяць вересень. Якщо підвищили оклад і він менше індексації розраховується фіксована сума. якщо у вас вид оплати відрядна або індивідуальний наряд у програмі є помилка,індексація не розраховується, буде виправлено в оновлені -83,яке повинно вийти сьогодні .Якщо терміново потрібно вишлю файл.

mariya.228
Повідомлень: 468
З нами з: 22 січня 2013, 16:32

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення mariya.228 » 06 листопада 2015, 15:16

Тамара Ивановна, для удаленного доступа данные в ЛС

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 06 листопада 2015, 17:15

Сообщение mariya.228
дозвонитись я не змогла

SiriusBlek
Повідомлень: 40
З нами з: 06 червня 2012, 10:20

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення SiriusBlek » 06 листопада 2015, 18:40

priup писав:
mariya.228 писав:priup
Скриншоты не те прицепили!

а какие по вашему надо? там по-моему все видно
Я вижу ЭТО:
| Показать
ВОооо.jpg
| Показать
ВОоо2.jpg
| Показать
ВОооо3.jpg
:shock: :o
у меня другое..... :o

Бджілка_К
Повідомлень: 597
З нами з: 05 лютого 2013, 14:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Бджілка_К » 10 листопада 2015, 18:04

Добрий день! В реестрі документів додали шаблон - "відпустка без збереження ЗП". Як зробити,щоб після його заповнення дані попадали в розрахункову відомість,тобто, як зв"язати з Видом нарахувань - ВБЗ (відпустка без збереження зарплати)? Щоб автоматично перераховувло відроблені дні в розрахунковій відомості?

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 11 листопада 2015, 10:38

Бджілка_К
даний вид оплати не додається в реєстр документів,а тільки в розрахунковий лист.

Stanislav
Повідомлень: 472
З нами з: 24 лютого 2014, 12:00

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Stanislav » 11 листопада 2015, 15:59

При формировании Довідки про доходи для отримання субсидії выдает ошибку. Настройки по умолчанию не помогают. Проявленно в 83 версии на виндовс хп, 7.
ОШИБКА | Показать
11111111ТОВ "Тест"
M.E.DOC IS 10.01.083
Локальна версія
Звіти ОС: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.InvalidCastException: Conversion from type 'DBNull' to type 'Date' is not valid.
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDate(Object Value)
at FastReport.ReportScript.cmbWorker_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
at System.Reflection.MethodBase.Invoke(Object obj, Object[] parameters)
at FastReport.Code.ExpressionDescriptor.Invoke(Object[] parameters)
at FastReport.Code.AssemblyDescriptor.InvokeEvent(String name, Object[] parms)
at FastReport.Report.InvokeEvent(String name, Object[] parms)
at FastReport.Base.InvokeEvent(String name, Object param)
at FastReport.Dialog.ComboBoxControl.ComboBox_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)
at FastReport.Dialog.ComboBoxControl.FillData(DataSourceBase dataSource, Column column)
at FastReport.Dialog.DataFilterBaseControl.FillData(DataSourceBase parentData)
at FastReport.Dialog.DataFilterBaseControl.InitializeControl()
at FastReport.Dialog.DialogPage.InitializeControls()
at FastReport.Dialog.DialogPage.ShowDialog()
at FastReport.Engine.ReportEngine.RunDialogs()
at FastReport.Engine.ReportEngine.Run(Boolean runDialogs, Boolean append, ReportPage page)
at FastReport.Report.Prepare(Boolean append)
at FastReport.Report.Show(Boolean modal, IWin32Window owner)
at FastReport.Report.Show()
at PayGUI.PayTools.ReportSet.ReportExec.ReportExecute()
at PayGUI.PayTools.ReportSet.ReportExec.ExecTmplFromDB(REPEXEC reptype, String name, Int64 code, String charcode, List`1 dataset)
at PayGUI.PayReport.PayReports.Execute()
at PayGUI.PayReport.PayReports.ugReports_DoubleClickCell(Object sender, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinGrid.UltraGrid.OnDoubleClickCell(DoubleClickCellEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinGrid.UltraGrid.FireEvent(GridEventIds id, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinGrid.GridCellEmbeddableEditorOwnerInfoBase.OnEditorDoubleClick(EmbeddableUIElementBase embeddableElem, EmbeddableClickEventArgs e)
at Infragistics.Win.EmbeddableUIElementBase.RaiseDoubleClickEvent(UIElement sender, Boolean isButton)
at Infragistics.Win.EmbeddableUIElementBase.OnDoubleClick(Boolean adjustableArea)
at Infragistics.Win.UIElement.OnDoubleClick(Boolean adjustableArea)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessDoubleClick(Object sender, EventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnDoubleClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Бджілка_К
Повідомлень: 597
З нами з: 05 лютого 2013, 14:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Бджілка_К » 11 листопада 2015, 16:19

Організація починає вести облік в МЕДОК -ЗП. З 01.09.2015року. Так сталося, що з 01.09. було підвищення окладів, але підвищення не було більшим за поточну індексація. Виникає фіксована індексація. Як цій організаціі вірно розпочати свою роботу, щоб вірно нараховувалась фіксована індексація? Як ввести початковий залишок фіксованої індексації?

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 11 листопада 2015, 16:38

Сообщение Бджілка_К
При редагуванні виду оплати індексація потрібно поставити фіксовану суму , в слідуючому місяці дана сума підтягнеться в розрахунок.

Бджілка_К
Повідомлень: 597
З нами з: 05 лютого 2013, 14:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Бджілка_К » 11 листопада 2015, 16:47

В налаштуваннях ми добавили свій вид доплати. Де поставти галочку, щоб з цієї оплати утримувалось ПДФО?

Stanislav
Повідомлень: 472
З нами з: 24 лютого 2014, 12:00

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Stanislav » 11 листопада 2015, 16:58

у сотрудника льгота 300%. Не берется в рассчет НДФЛ
РЛ | Показать
ЗображенняЗображення

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 11 листопада 2015, 17:46

Сообщение Stanisl сума доходу у даного працівника перевищує суму, яка дорівнює розміру прожиткового мінімуму в 2015р = 1710 *кількість дітей =3420грн. у працівника дохід більший .

klimchuk
Повідомлень: 230
З нами з: 25 квітня 2012, 15:41
Звідки: Житомир

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення klimchuk » 11 листопада 2015, 18:23

1710 *кількість дітей = 3420грн.
Це потрібно додати до роз'яснення розрахунку, бо виходить не повністю розкрите роз'яснення для користувача.

Тамара Ивановна
Бухгалтер-эксперт (зарплата)
Повідомлень: 1558
З нами з: 26 червня 2012, 18:24

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Тамара Ивановна » 12 листопада 2015, 10:31

klimchuk
Буде передано розробникам .

HELEN_DAR
Повідомлень: 182
З нами з: 13 січня 2012, 12:25

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення HELEN_DAR » 12 листопада 2015, 12:21

Добрий день, потрібна надбавка в розмірі 50% від окладу+ранг+вислуга років. Допоможіть добавити дану надбавку.

Destroid
Повідомлень: 250
З нами з: 17 червня 2014, 09:55

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення Destroid » 12 листопада 2015, 13:09

Тамара Ивановна писав:Непрочитанное сообщение Destroid
1. якщо у вересні Ви підвищили оклад,який більше індексація за минулий період індексація не розраховується , базовий місяць вересень. Якщо підвищили оклад і він менше індексації розраховується фіксована сума. якщо у вас вид оплати відрядна або індивідуальний наряд у програмі є помилка,індексація не розраховується, буде виправлено в оновлені -83,яке повинно вийти сьогодні .Якщо терміново потрібно вишлю файл.
Ув. Тамара Ивановна если можно, вышлите файл пожалуйста

klimchuk
Повідомлень: 230
З нами з: 25 квітня 2012, 15:41
Звідки: Житомир

Re: "Медок-зарплата"

Повідомлення klimchuk » 12 листопада 2015, 13:35

HELEN_DAR писав:Добрий день, потрібна надбавка в розмірі 50% від окладу+ранг+вислуга років. Допоможіть добавити дану надбавку.
1. Налаштування / Таблиця входжень / розділ 6. Створюємо новий підрозділ(по порядку, наприклад 4), в якому відмічаємо необхідні види оплат(ВО) для розрахунку надбавки(оклад+ранг+вислуга).
2. Налаштування / Види оплат / Нарахування / Надбавки і доплати. Методом "копіювання" стандартної надбавки, створюємо новий ВО (Надбавка 50%). На закладці ПАРАМЕТРИ РОЗРАХУНКУ / ВХОДЖЕННЯ ВИДІВ ОПЛАТ відмічаємо свою створену таблицю входжень(розділ 6 та підрозділ 4).

Додаємо надбавку працівнику з відповідним вказанням % та перевіряємо правильність розрахунку надбавки, утримань та нарахувань в розрахунковому листку(РЛ)!!!

Відповісти

Повернутись до “Модуль «Зарплата»”