Не запускаэться криптопровайдер

Онлайн-версія системи «M.E.Doc» адаптована для роботи у вікні браузера
antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення antoskat » 02 лютого 2015, 14:10

Встановив криптопровайдер для медок онлайн і б'є ось така помилка як можна її вирішити ?
Вкладення
cript.jpg
cript.jpg (336.62 Кіб) Переглянуто 4910 разів

Ярослав Заец
Повідомлень: 1295
З нами з: 19 березня 2014, 11:22

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Ярослав Заец » 02 лютого 2015, 15:36

antoskat
Удалите криптопровайдер с ПК и выполните его повторную установку.

Фоменко Татьяна
Повідомлень: 416
З нами з: 19 серпня 2013, 15:41

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Фоменко Татьяна » 02 лютого 2015, 15:37

Добрый день!
Эта ошибка связана с тем, что у Вас заблокирован порт 19744 и криптопровайдер не может установиться.
Необходимо освободить этот порт

antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення antoskat » 02 лютого 2015, 17:37

Фоменко Татьяна писав:Добрый день!
Эта ошибка связана с тем, что у Вас заблокирован порт 19744 и криптопровайдер не может установиться.
Необходимо освободить этот порт
як це зробити ?

Фоменко Татьяна
Повідомлень: 416
З нами з: 19 серпня 2013, 15:41

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Фоменко Татьяна » 02 лютого 2015, 18:42

Выполнить в командной строке netstat -abn > D:\111.txt и посмотреть процесс который занял порт 19744
После выполнения команды создастся файл 111.txt в корне диска Д и там через поиск (ctrl + f) искать 19744

antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення antoskat » 03 лютого 2015, 11:38

Фоменко Татьяна писав:Выполнить в командной строке netstat -abn > D:\111.txt и посмотреть процесс который занял порт 19744
После выполнения команды создастся файл 111.txt в корне диска Д и там через поиск (ctrl + f) искать 19744
А дальше не підскажете як звільнити цей порт ?
Вкладення
cript2.jpg
cript2.jpg (287.96 Кіб) Переглянуто 4863 разів

Фоменко Татьяна
Повідомлень: 416
З нами з: 19 серпня 2013, 15:41

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Фоменко Татьяна » 03 лютого 2015, 15:55

Добрий день!
Подивіться будь ласка в прихованих значках (в нижньому правому кутку на комп'ютері) біля годинника біленький конвертик з брошкою.
Або в пуск-всі програми-HTTP сервер універсальної криптобібліотеки-встановлена така програма?

antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення antoskat » 03 лютого 2015, 16:16

Фоменко Татьяна писав:Добрий день!
Подивіться будь ласка в прихованих значках (в нижньому правому кутку на комп'ютері) біля годинника біленький конвертик з брошкою.
Або в пуск-всі програми-HTTP сервер універсальної криптобібліотеки-встановлена така програма?
є така програма

Фоменко Татьяна
Повідомлень: 416
З нами з: 19 серпня 2013, 15:41

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Фоменко Татьяна » 03 лютого 2015, 16:26

Так це і є Ваш криптопровайдер.
Натисніть правой клавішей-каталог з ключами-та виберіть актуальну папку

antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення antoskat » 03 лютого 2015, 17:01

Фоменко Татьяна писав:Так це і є Ваш криптопровайдер.
Натисніть правой клавішей-каталог з ключами-та виберіть актуальну папку
спс

perlunka
Повідомлень: 11
З нами з: 15 листопада 2011, 14:33

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення perlunka » 06 лютого 2015, 22:47

Добрий вечір!
Намагаюсь зареєструватись в медок-онлайн, але не можу навіть криптопровайдер встановити,видає наступний текст:
Сертифікати не виявлені
tick Встановіть флешку або компакт-диск з сертіфікатами
tick Налаштуйте криптопровайдер на носій з сертифікатами та ключами.
Для цього натисніть правою клавішею миші по піктограмі криптопровайдера
та оберіть опцію "Каталог з сертифікатами...".
У вікні оберіть потрібну папку.
"Посібник користувача" з детальною інструкцією можна скачати за посиланням
tick Після встановлення оновіть сторінку
tick Або перегляньте Демонстраційний сайт

Я б з радістю встановила той крипт... тільки де мені його взяти, якщо автоматично він не встановлюється? Якщо тут ще хтось є, допоможіть, будь-ласочка :oops:

perlunka
Повідомлень: 11
З нами з: 15 листопада 2011, 14:33

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення perlunka » 06 лютого 2015, 22:56

Знайшла нарешті той криптопровайдер, але після того як я вказала йому шлях до ключів він всеодно не працює, і далі та сама інформація з"являється. Що робити???

perlunka
Повідомлень: 11
З нами з: 15 листопада 2011, 14:33

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення perlunka » 06 лютого 2015, 23:12

Фоменко Татьяна писав:Выполнить в командной строке netstat -abn > D:\111.txt и посмотреть процесс который занял порт 19744
После выполнения команды создастся файл 111.txt в корне диска Д и там через поиск (ctrl + f) искать 19744
зробила таку команду, але чомусь в мене цей файл 111.txt пустий.
тож що робити далі не знаю.....

ИРИНАКИЕВ
Повідомлень: 4
З нами з: 07 лютого 2015, 23:51

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення ИРИНАКИЕВ » 08 лютого 2015, 00:01

а что делать, если еще неделю назад входила в медок-онлайн без проблем, а вот уже третий день не могу войти, пишет, что неверный пароль, но это невозможно, ошибки в пароле нет! у меня сертификаты и ключи от Мастеркей.
Как я поняла, я могу получить через медок онлайн свои налоговые от поставщиком, которые пользуются Медком. Зачем было подписывать "умовы надання сервису", если это сервис непонятно как работает

У ВАС НА САЙТЕ ТАК ВСЕ КРАСИВО НАПИСАНО, ПРЯМ СКАЗКА, А НЕ СЕРВИС-ОНЛАЙН, А В ИТОГЕ ЧТО-ТО СОВЕРШЕННО НЕПОНЯТНОЕ!

ИРИНАКИЕВ
Повідомлень: 4
З нами з: 07 лютого 2015, 23:51

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення ИРИНАКИЕВ » 08 лютого 2015, 00:05

perlunka писав:Знайшла нарешті той криптопровайдер, але після того як я вказала йому шлях до ключів він всеодно не працює, і далі та сама інформація з"являється. Що робити???
нажміть на значок правою кнопкою миші та виберіть "Каталог з ключами" і вкажить там шлях до папки з ключами

perlunka
Повідомлень: 11
З нами з: 15 листопада 2011, 14:33

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення perlunka » 08 лютого 2015, 02:46

ИРИНАКИЕВ писав: нажміть на значок правою кнопкою миші та виберіть "Каталог з ключами" і вкажить там шлях до папки з ключами
Я це все робила, але програма не запускалась. Запустилась десь через 2год., можливо якась проблема була... Дякую за допомогу.

ИРИНАКИЕВ
Повідомлень: 4
З нами з: 07 лютого 2015, 23:51

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення ИРИНАКИЕВ » 08 лютого 2015, 11:50

perlunka писав:
ИРИНАКИЕВ писав: нажміть на значок правою кнопкою миші та виберіть "Каталог з ключами" і вкажить там шлях до папки з ключами
Я це все робила, але програма не запускалась. Запустилась десь через 2год., можливо якась проблема була... Дякую за допомогу.
у меня тоже запускалось, а теперь не запускается

Ярослав Заец
Повідомлень: 1295
З нами з: 19 березня 2014, 11:22

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Ярослав Заец » 08 лютого 2015, 19:20

ИРИНАКИЕВ
Уточните пожалуйста подробней, Вам выводится какое то сообщение?
Прикрепите пожалуйста скрин рабочего окна которого Вам отображается при попытке зайти в программу.

diemcom
Повідомлень: 4
З нами з: 03 лютого 2015, 14:53

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення diemcom » 10 лютого 2015, 16:54

Не запускаеться криптопровайдер. который сегодня скачали
Вкладення
Медок онлайн.jpg
Медок онлайн.jpg (97.64 Кіб) Переглянуто 4596 разів

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8788
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: Не запускаэться криптопровайдер

Повідомлення Колпаков Б.И. » 10 лютого 2015, 16:58

Устанавливаете от имени администратора?
На скрине написано - отказано в доступе!

Відповісти

Повернутись до “Веб-сервіс «СОТА»”