На сайті неможливо побачити представництва

Вопросы, не связанные с функционалом программы
poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 22 травня 2020, 12:06

Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
1. Очень интересно, что у Вас за браузер и какие установлены на него дополнения.
Chrome v81, Firefox DE v72. Не самі останні, але нас доки влаштовують.
Набір плагінів стандартний: AdBlock, Dark Mode, API Tester.
Наш проксі додатково ріже усі зайві скріпти/рекламу/анімацію. Зокрема скріпти із фейсбука, які використовуються сайтом медка.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
Т.к. у всех все корректно отображается, а у Вас нет.
Ньє у всьєх.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
2. Вы решили найти свою обслуживающую организацию? Если да, так ее Вы можете найти в окне открытого Медка:
Декілька наших контрагентів попрохали нас допомогти знайти ділера медка у їхньому місті. Вони не змогли знайти цю інформацію на сайті.

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 22 травня 2020, 13:01

poltava_energy писав:
22 травня 2020, 12:06
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
1. Очень интересно, что у Вас за браузер и какие установлены на него дополнения.
Chrome v81, Firefox DE v72. Не самі останні, але нас доки влаштовують.
Набір плагінів стандартний: AdBlock, Dark Mode, API Tester.
Наш проксі додатково ріже усі зайві скріпти/рекламу/анімацію. Зокрема скріпти із фейсбука, які використовуються сайтом медка.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
Т.к. у всех все корректно отображается, а у Вас нет.
Ньє у всьєх.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 11:06
2. Вы решили найти свою обслуживающую организацию? Если да, так ее Вы можете найти в окне открытого Медка:
Декілька наших контрагентів попрохали нас допомогти знайти ділера медка у їхньому місті. Вони не змогли знайти цю інформацію на сайті.
Тобто у Вас щось на подобі NoScript ?

А який саме плагій Dark Mode у веб-магазин chrome ?

У кого ще відображається не коректно ?

Які міста Вас цікавлять ?

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 22 травня 2020, 14:38

Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
Тобто у Вас щось на подобі NoScript ?
Ні. Більшість скріптів працюють.
На прикладі головної сторінки medoc.ua.
Тут є 9 скріптів: libs, slick, common, animate, bootstrap-select, token - ці шість проходять, а три скріпта з googletagmanager.com, google-analytics.com та connect.facebook.net або проксі або адблок не пропустив. І я з ними повністю солідарний :)
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
А який саме плагій Dark Mode у веб-магазин chrome ?
Цей //extensions/?id=dmghijelimhndkbmpgbldicpogfkceaj
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
У кого ще відображається не коректно ?
На декількох компах у нашому відділі відображається так само як і у мене. Але навіть якщо б воно працювало, то я вважаю цю реалізацію вибору представництв вкрай невдалою.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
Які міста Вас цікавлять ?
Мене цікавили Кременчук, Миргород та Лубни, але інформацію я вже знайшов за своєчасною підказкою пана Sagius.

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 22 травня 2020, 16:00

poltava_energy писав:
22 травня 2020, 14:38
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
Тобто у Вас щось на подобі NoScript ?
Ні. Більшість скріптів працюють.
На прикладі головної сторінки medoc.ua.
Тут є 9 скріптів: libs, slick, common, animate, bootstrap-select, token - ці шість проходять, а три скріпта з googletagmanager.com, google-analytics.com та connect.facebook.net або проксі або адблок не пропустив. І я з ними повністю солідарний :)
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
А який саме плагій Dark Mode у веб-магазин chrome ?
Цей //extensions/?id=dmghijelimhndkbmpgbldicpogfkceaj
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
У кого ще відображається не коректно ?
На декількох компах у нашому відділі відображається так само як і у мене. Але навіть якщо б воно працювало, то я вважаю цю реалізацію вибору представництв вкрай невдалою.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 13:01
Які міста Вас цікавлять ?
Мене цікавили Кременчук, Миргород та Лубни, але інформацію я вже знайшов за своєчасною підказкою пана Sagius.
Напевно Ви перерахували не всі заблоковані скрипти.

Не знаходжу плагіна.

Тобто є машини, на яких норм відображення у Вашій мережі?

Ця реалізація чудово працює у всієї країни і до Вас ніхто не жалівся. Все такі можливо причина в Вашему проксі?

hatmaster
Повідомлень: 375
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення hatmaster » 22 травня 2020, 16:59

Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Не знаходжу плагіна.
Швидше за все щось на кшталт
https://chrome.google.com/webstore/deta ... nnhp?hl=ru

Я такі в Опері колись використовував. Я взагалі любитель темних тем, але ця якось не зайшла
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 22 травня 2020, 17:19

hatmaster писав:
22 травня 2020, 16:59
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Не знаходжу плагіна.
Швидше за все щось на кшталт
https://chrome.google.com/webstore/deta ... nnhp?hl=ru
Я такі в Опері колись використовував. Я взагалі любитель темних тем, але ця якось не зайшла
Я у себя просто выбрал фон в самом Хроме:
| Показать
ЗображенняЗображення

hatmaster
Повідомлень: 375
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення hatmaster » 22 травня 2020, 17:50

poltava_energy писав:
22 травня 2020, 14:38
Ні. Більшість скріптів працюють.
На прикладі головної сторінки medoc.ua.
Тут є 9 скріптів: libs, slick, common, animate, bootstrap-select, token - ці шість проходять, а три скріпта з googletagmanager.com, google-analytics.com та connect.facebook.net або проксі або адблок не пропустив. І я з ними повністю солідарний :)
Скрипт, який відповідає за анімацію карти, знаходиться безпосередньо в коді сторінки, зразу після підвантаження token.js
| Показать
map_script.jpg
map_script.jpg (365.15 Кіб) Переглянуто 365 разів
З таким підходом - для чого вам взагалі інет?
Зробіть один відокремлений ПК з виходом в Інет, без доступу до локалки.
І в Інет - лише по служебці, завізованій СБ, з розписом в журналі. І ніяких флешок. Потрібну інформацію хай переписують в зошит, а то мало чого скачають...
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 25 травня 2020, 08:23

Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Напевно Ви перерахували не всі заблоковані скрипти.
Я перерахував файли скриптів, які мені показують інструменти DevTools у Хромі або Файрфоксі. Там тільки 9 JS фалів на головній medoc.ua
Але мені здається, справа може бути не у скриптах, а у якійсь древнй технології, яка може випадково використовуватися на сайті.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Не знаходжу плагіна.
I don't know.
У всіх все знаходить :)))
Це плагін не для налаштування зовнішнього вигляду хрому. Але плагін, який змінює стилі сторінок та перетворює різнокольорове лайно, яким є зараз багато сайтів (не буду тикать пальцями) на щось прийнятне та від чого не вилазять очі через 5 хв.
І це один із багатьох популярних стилістичних плагінів, на сумісність з якими тестуютьсі усі сучасні сайти.
| Показать
chrome_darkmode_ext.png
chrome_darkmode_ext.png (15.6 Кіб) Переглянуто 332 разів
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Тобто є машини, на яких норм відображення у Вашій мережі?
Статистично вірогідність цього може бути більше 0.0
Але проведеної вибірки у декілька компів у відділі мені було досить для визначення закономірності.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Ця реалізація чудово працює у всієї країни і до Вас ніхто не жалівся. Все такі можливо причина в Вашему проксі?
Невірна відповідь. Твердження "чудово працює у всієї країни" та "до Вас ніхто не жалівся" логічно несумісні. Якщо лиш у мене одного не працювало, це вже не вся країна. Більшість не жаліються. Не працює та й ладно, піду до того в кого працює.
Чомусь на сайті Соти можна було зробити людський селектор...

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 25 травня 2020, 08:27

hatmaster писав:
22 травня 2020, 17:50
З таким підходом - для чого вам взагалі інет?
Зробіть один відокремлений ПК з виходом в Інет, без доступу до локалки.
І в Інет - лише по служебці, завізованій СБ, з розписом в журналі. І ніяких флешок. Потрібну інформацію хай переписують в зошит, а то мало чого скачають...
Незрозуміла ваша присутність у цій темі.
Ваші поради безглузді.

hatmaster
Повідомлень: 375
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення hatmaster » 25 травня 2020, 09:13

poltava_energy писав:
25 травня 2020, 08:27

Незрозуміла ваша присутність у цій темі.
Ваші поради безглузді.
Авжеж. Як і ваші запитання. І не лише у цій темі...

P.S. Про скрипт ви чомусь не побачили, хоча такий фахівець у DevTools...
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 25 травня 2020, 10:50

poltava_energy писав:
25 травня 2020, 08:23
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Напевно Ви перерахували не всі заблоковані скрипти.
Я перерахував файли скриптів, які мені показують інструменти DevTools у Хромі або Файрфоксі. Там тільки 9 JS фалів на головній medoc.ua
Але мені здається, справа може бути не у скриптах, а у якійсь древнй технології, яка може випадково використовуватися на сайті.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Не знаходжу плагіна.
I don't know.
У всіх все знаходить :)))
Це плагін не для налаштування зовнішнього вигляду хрому. Але плагін, який змінює стилі сторінок та перетворює різнокольорове лайно, яким є зараз багато сайтів (не буду тикать пальцями) на щось прийнятне та від чого не вилазять очі через 5 хв.
І це один із багатьох популярних стилістичних плагінів, на сумісність з якими тестуютьсі усі сучасні сайти.
| Показать
chrome_darkmode_ext.png
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Тобто є машини, на яких норм відображення у Вашій мережі?
Статистично вірогідність цього може бути більше 0.0
Але проведеної вибірки у декілька компів у відділі мені було досить для визначення закономірності.
Колпаков Б.И. писав:
22 травня 2020, 16:00
Ця реалізація чудово працює у всієї країни і до Вас ніхто не жалівся. Все такі можливо причина в Вашему проксі?
Невірна відповідь. Твердження "чудово працює у всієї країни" та "до Вас ніхто не жалівся" логічно несумісні. Якщо лиш у мене одного не працювало, це вже не вся країна. Більшість не жаліються. Не працює та й ладно, піду до того в кого працює.
Чомусь на сайті Соти можна було зробити людський селектор...
Я знайшов причину Вашої проблеми.
| Показать
ЗображенняЗображення
І вона в Вашому плагіну:
https://chrome.google.com/webstore/sear ... ceaj?hl=uk

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 25 травня 2020, 11:23

Колпаков Б.И. писав:
25 травня 2020, 10:50
Я знайшов причину Вашої проблеми.
І вона в Вашому плагіну:
1. Гляньте стартпост у цій темі. Карта у мене виглядає зовсім не так.
2. Ви якимось чином вибрали Донецьку область, у мене ж вибрати область неможливо.
3. Вимкнення плагіна на головній сторінці, окрім зображення що виїдає очі, нічого не змінює.
| Показать
medoc_fkng_error_938.png
medoc_fkng_error_938.png (92.27 Кіб) Переглянуто 273 разів
Вибрати область все ще неможливо. На сусідніх ПК плагіна немає, а реакція така ж сама.

ferret
Повідомлень: 873
З нами з: 13 липня 2012, 15:20
Звідки: Острова Зеленого Мыса

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення ferret » 25 травня 2020, 12:10

ИМХО вообще неплохо было бы сделать облегченную версию сайта, но "тотакэ".
На этом месте должна была быть какая-то подпись

hatmaster
Повідомлень: 375
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення hatmaster » 25 травня 2020, 14:42

poltava_energy писав:
25 травня 2020, 11:23

Вибрати область все ще неможливо. На сусідніх ПК плагіна немає, а реакція така ж сама.
Скрипт, що відповідає за вибір області на мапі, завантажується безпосередньо в шапці сторінки.
| Показать
map_script.jpg
map_script.jpg (365.15 Кіб) Переглянуто 233 разів
Скрипт спрацьовує разово, завантажуючи Київську область по дефолту.

Надалі скрипт блокується, тому подія onmouseover у вас не реалізується. Оскільки симптоми на всіх ПК мережі, відповідно проблема десь на рівні групової політики

І да, на мобільному перегляді карти немає.
| Показать
map_script_mobile.jpg
map_script_mobile.jpg (102.35 Кіб) Переглянуто 233 разів
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 26 травня 2020, 08:27

ferret писав:
25 травня 2020, 12:10
ИМХО вообще неплохо было бы сделать облегченную версию сайта, но "тотакэ".
imho не треба було ламать те що і так працювало...
hatmaster писав:
25 травня 2020, 14:42
Скрипт, що відповідає за вибір області на мапі, завантажується безпосередньо в шапці сторінки.
Скрипт спрацьовує разово, завантажуючи Київську область по дефолту.
Надалі скрипт блокується, тому подія onmouseover у вас не реалізується. Оскільки симптоми на всіх ПК мережі, відповідно проблема десь на рівні групової політики
Ви такий спесіаліст, що вам краще зайвий раз промовчати, щоб не позорить усіх оранжевєнькіх.

Я виявив причини неможливості вибору області.
І ця причина повязана із блокуванням певного ресурсу.
Але я і досі вважаю реалізацію цього вибору вкрай невдалою та такою, що напряму шкодить бізнесу.
Та кожному своє...

hatmaster
Повідомлень: 375
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення hatmaster » 26 травня 2020, 09:50

poltava_energy писав:
26 травня 2020, 08:27

Ви такий спесіаліст, що вам краще зайвий раз промовчати, щоб не позорить усіх оранжевєнькіх.
Ваші пости також свідчать про ваш рівень...
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 26 травня 2020, 12:12

poltava_energy писав:
25 травня 2020, 11:23
Колпаков Б.И. писав:
25 травня 2020, 10:50
Я знайшов причину Вашої проблеми.
І вона в Вашому плагіну:
1. Гляньте стартпост у цій темі. Карта у мене виглядає зовсім не так.
Виглядає дуже схоже.
poltava_energy писав:
25 травня 2020, 11:23
2. Ви якимось чином вибрали Донецьку область, у мене ж вибрати область неможливо.
Область була обрана ще до активації плагіну.
poltava_energy писав:
25 травня 2020, 11:23
3. Вимкнення плагіна на головній сторінці, окрім зображення що виїдає очі, нічого не змінює.
| Показать
medoc_fkng_error_938.png
Вибрати область все ще неможливо. На сусідніх ПК плагіна немає, а реакція така ж сама.
Щось Ви не договорюєте.

poltava_energy
Повідомлень: 557
З нами з: 13 червня 2012, 09:38

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення poltava_energy » 26 травня 2020, 16:25

Колпаков Б.И. писав:
26 травня 2020, 12:12
Щось Ви не договорюєте.
Тим не менш, плагін тут непричетний.
Я вже визначив причину, якщо вас цікавить, відпишусть вам у ПП.

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8769
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: На сайті неможливо побачити представництва

Повідомлення Колпаков Б.И. » 26 травня 2020, 21:48

poltava_energy писав:
26 травня 2020, 16:25
Колпаков Б.И. писав:
26 травня 2020, 12:12
Щось Ви не договорюєте.
Тим не менш, плагін тут непричетний.
Я вже визначив причину, якщо вас цікавить, відпишусть вам у ПП.
цікавить

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”