Додавання підприємства

Цікава інформація для наших клієнтів
Відповісти
witaw
Повідомлень: 54
З нами з: 15 жовтня 2012, 19:21

Додавання підприємства

Повідомлення witaw » 25 серпня 2021, 10:56

Как добавить рабочую базу предприятия к уже рабочей базе другого предприятия. Оба предприятия - код доступа "мережеві версії". База была на другом компьютере. Теперь хотят добавить на сервер и другое предприятие, но в одну, чтобы просто при работе "Змінити поточне підприємство" и работать с другим (одни и те же работают по звітності). "Відновлення резервної копії" затирает предыдущее предприятие. Добавили новое предприятие - но туда не можем добавить копию базы. Пожалуйста, порекомендуйте как сделать две рабочие базы.

ferret
Повідомлень: 1004
З нами з: 13 липня 2012, 15:20
Звідки: Острова Зеленого Мыса

Re: Додавання підприємства

Повідомлення ferret » 25 серпня 2021, 11:00

нужно восстанавливать копию формата zbk а на zbf
На этом месте должна была быть какая-то подпись

Ирина Шадрина
Повідомлень: 6702
З нами з: 22 червня 2011, 09:06

Re: Додавання підприємства

Повідомлення Ирина Шадрина » 25 серпня 2021, 11:03

Администрирование - резервное копирование создаете базу выбранного предприятия (формат zbk). Ее можно присоединить, не затирая базу.
Качество ответов зависит от качества задаваемых вопросов.

witaw
Повідомлень: 54
З нами з: 15 жовтня 2012, 19:21

Re: Додавання підприємства

Повідомлення witaw » 25 серпня 2021, 11:33

Копия только ZBF, ZBK - не делается. Подскажите где настроить копию ZBK. Сейчас пробую восстановить через "Менеджер архиву програми".

witaw
Повідомлень: 54
З нами з: 15 жовтня 2012, 19:21

Re: Додавання підприємства

Повідомлення witaw » 25 серпня 2021, 11:51

Менеджер затер первое предприятие. Сделать копию ZBK не получается

Ирина Шадрина
Повідомлень: 6702
З нами з: 22 червня 2011, 09:06

Re: Додавання підприємства

Повідомлення Ирина Шадрина » 25 серпня 2021, 11:52

1.jpg
1.jpg (69.37 Кіб) Переглянуто 3286 разів
Качество ответов зависит от качества задаваемых вопросов.

Ирина Шадрина
Повідомлень: 6702
З нами з: 22 червня 2011, 09:06

Re: Додавання підприємства

Повідомлення Ирина Шадрина » 25 серпня 2021, 11:53

witaw писав:
25 серпня 2021, 11:51
Менеджер затер первое предприятие. Сделать копию ZBK не получается
Ставьте локальный, обновляйте, восстанавливайте ZBF, делайте ZBK
Качество ответов зависит от качества задаваемых вопросов.

priup
Повідомлень: 7643
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: Додавання підприємства

Повідомлення priup » 25 серпня 2021, 12:20

Ирина Шадрина писав:
25 серпня 2021, 11:53
witaw писав:
25 серпня 2021, 11:51
Менеджер затер первое предприятие. Сделать копию ZBK не получается
Ставьте локальный, обновляйте, восстанавливайте ZBF, делайте ZBK
+200%

witaw
Повідомлень: 54
З нами з: 15 жовтня 2012, 19:21

Re: Додавання підприємства

Повідомлення witaw » 25 серпня 2021, 12:53

Ирина Шадрина писав:
25 серпня 2021, 11:53
witaw писав:
25 серпня 2021, 11:51
Менеджер затер первое предприятие. Сделать копию ZBK не получается
Ставьте локальный, обновляйте, восстанавливайте ZBF, делайте ZBK
ДЯКУЮ! Получилось!
Раньше ни один клиент такого не просил сделать. Не сталкивалась с таким.

hatmaster
Повідомлень: 562
З нами з: 21 вересня 2016, 12:52

Re: Додавання підприємства

Повідомлення hatmaster » 26 серпня 2021, 09:32

witaw писав:
25 серпня 2021, 12:53

ДЯКУЮ! Получилось!
Раньше ни один клиент такого не просил сделать. Не сталкивалась с таким.
Як ви сертифікацію здали?!

P.S. У вас або клієнти стабільні, або бухи ліниві. У нас так процедура чи не щотижня
Все пройдет, и это тоже. Реально лишь одно - мир иллюзорен! Все остальное фантастика ...

Max333
Повідомлень: 3
З нами з: 18 жовтня 2021, 18:51
Контактна інформація:

Re: Додавання підприємства

Повідомлення Max333 » 18 жовтня 2021, 18:59

witaw писав:
25 серпня 2021, 10:56
Как добавить рабочую базу предприятия к уже рабочей...
Похожая задача. Уже месяц голову ломаю, но пока толкового решения не нашел. Или у меня руки кривые или просто чего-то не догоняю :cry: .
8-) Складское оборудование, грузоподъемная техника, оснащение склад и производства под ключ https://www.maxformer.com

priup
Повідомлень: 7643
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: Додавання підприємства

Повідомлення priup » 19 жовтня 2021, 11:05

Max333 писав:
18 жовтня 2021, 18:59
witaw писав:
25 серпня 2021, 10:56
Как добавить рабочую базу предприятия к уже рабочей...
Похожая задача. Уже месяц голову ломаю, но пока толкового решения не нашел. Или у меня руки кривые или просто чего-то не догоняю :cry: .
witaw писав:
25 серпня 2021, 10:56
добавить рабочую базу предприятия к уже рабочей базе другого предприятия.
ЭТО???

nadinca
Повідомлень: 313
З нами з: 19 жовтня 2011, 12:10

Re: Додавання підприємства

Повідомлення nadinca » 04 липня 2022, 15:18

Добрий день, підкажіть будь-ласка у такому питанні:
Є збережена база (2 підприємства). Збираюсь її додати в прогр.Медок на своєму комп’ютері, в якій вже є інші підприємства. Робила так: при відкритті прогр.Медок нажимаю +, далі через "відновлення резервн.копії". Але повідомлення "Всі дані поточної версії програми буде видалено та замінено даними резервної копії.Продовжити?" збило мене з пантелику... :? Получається, якщо нажму "продовжити", встановиться база з новими 2-ма підприємствами, а ті що є зараз затруться?
Чи є інструкція з додавання нових підприємств через відновлення їх з резервн.копії? (тільки доступна, як для бухгалтера)

AlexTwin
Повідомлень: 40
З нами з: 11 квітня 2018, 16:57

Re: Додавання підприємства

Повідомлення AlexTwin » 04 липня 2022, 16:03

nadinca писав:
04 липня 2022, 15:18
Добрий день, підкажіть будь-ласка у такому питанні:
Є збережена база (2 підприємства). Збираюсь її додати в прогр.Медок на своєму комп’ютері, в якій вже є інші підприємства. Робила так: при відкритті прогр.Медок нажимаю +, далі через "відновлення резервн.копії". Але повідомлення "Всі дані поточної версії програми буде видалено та замінено даними резервної копії.Продовжити?" збило мене з пантелику... :? Получається, якщо нажму "продовжити", встановиться база з новими 2-ма підприємствами, а ті що є зараз затруться?
Чи є інструкція з додавання нових підприємств через відновлення їх з резервн.копії? (тільки доступна, як для бухгалтера)
Зробить резервну копію з роширенням ZBK-Вона додасть ці підприємства до існуїчих.
Як зробити-Адміністрування-Резервне копіювання-Створити-Копію обраних підприємств-обираєте які потрібні

nadinca
Повідомлень: 313
З нами з: 19 жовтня 2011, 12:10

Re: Додавання підприємства

Повідомлення nadinca » 04 липня 2022, 16:46

В мене розширення ZBF (зберігається автоматично при закритті програми). Получається, потрібно переробити?

AlexTwin
Повідомлень: 40
З нами з: 11 квітня 2018, 16:57

Re: Додавання підприємства

Повідомлення AlexTwin » 04 липня 2022, 19:50

nadinca писав:
04 липня 2022, 16:46
В мене розширення ZBF (зберігається автоматично при закритті програми). Получається, потрібно переробити?
Так :roll:

nadinca
Повідомлень: 313
З нами з: 19 жовтня 2011, 12:10

Re: Додавання підприємства

Повідомлення nadinca » 06 липня 2022, 19:09

AlexTwin писав:
04 липня 2022, 16:03
Зробить резервну копію з роширенням ZBK-Вона додасть ці підприємства до існуїчих.
Як зробити-Адміністрування-Резервне копіювання-Створити-Копію обраних підприємств-обираєте які потрібні
Дякую за пораду, все вдалося! :D

Відповісти

Повернутись до “Корисна інформація”