Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Проблеми зв'язані з експортом\імпортом звітів, довідників.
Відповісти
tkandrey
Повідомлень: 18
З нами з: 08 лютого 2012, 11:34

Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Повідомлення tkandrey » 27 серпня 2015, 16:26

Доброго дня.
Версія МЕДОК 10.01.070
При імпорті податкових накладних з файлу формату ZDI імпортуються дані з помилками.
Суми, що містять тільки цілі числа,без копійок, імпортуються .
Суми, що містять копійки - не імпортуються.
Додаю файл "Податкові.txt" - в попередніх версіях імпорт йшов коректно і без зауважень.
Прошу допомогти.
Вкладення
Податкові.txt
(6.86 Кіб) Завантажено 7 разів
import.JPG
Вигляд того, що імпортувалось
import.JPG (127.19 Кіб) Переглянуто 874 разів

vnkor
Повідомлень: 976
З нами з: 07 жовтня 2011, 09:39

Re: Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Повідомлення vnkor » 27 серпня 2015, 17:01

Попробуйте вместо точки в цене поставить запятую. Хотя не гарантирую.
Каждая программа содержит, по крайней мере, одну ошибку.
Народная мудрость.

tkandrey
Повідомлень: 18
З нами з: 08 лютого 2012, 11:34

Re: Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Повідомлення tkandrey » 27 серпня 2015, 17:18

Змінював і в файлі, і в "Настройках региональных параметров" в "Региональных параметрах" із "Язык и региональные параметры". Не допомагає.

tkandrey
Повідомлень: 18
З нами з: 08 лютого 2012, 11:34

Re: Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Повідомлення tkandrey » 28 серпня 2015, 09:45

Отже, звертаю увагу на розробників. Перевірте.
Здається, помилки в програмному коді.

tkandrey
Повідомлень: 18
З нами з: 08 лютого 2012, 11:34

Re: Імпорт ПН із ZDI йде з помилками

Повідомлення tkandrey » 03 вересня 2015, 14:58

Схоже, буду тут сам щось писати.
Нікому ця помилка не актуальна, м`яко кажучи.

Оновив медок до версії 10.01.071.
В "Язык и региональные параметры" поставив
ЗАМІСТЬ КРАПКИ ( . ) - КОМУ ( , ) в "разделителе целой и дробной части".
Перезавантажив комп`ютер.
Не змінюючи файл "Податкові.zdi" (див. вище файл "Податкові.txt") ,
де між цілою та дробною частиною числа
залишено КРАПКУ,
спробував імпортувати.

Всі дані коректно втянуті. :o

ЦИРК!!!
Вкладення
import1.JPG
import1.JPG (150.14 Кіб) Переглянуто 812 разів

Відповісти

Повернутись до “Експорт\імпорт”