Не запускається ні одна з 4 станцій

Проблеми зв'язані з роботою сервер-клієнт MEDOC
Відповісти
gumenuyk
Повідомлень: 367
З нами з: 28 вересня 2011, 14:44

Не запускається ні одна з 4 станцій

Повідомлення gumenuyk » 14 травня 2014, 17:45

Медок мережевий 228 версія. Серверна частина - Windows XP SP3 (32), станції - Windows XP SP3 (32), Windows 7 SP1 (32). Антивірус AVG на всіх машинах. Брандмауери на всіх машинах відключені, в AVG як сам шлях до самої папки з медком, так і до майже всіх exe-шників з кореню папки Медка додані у виключення, фаєрволи AVG відключені.
Як у казці ввечері працювали, а з ранку вже ні.
Серверна частина запускається і нормально працює, а станції ні. При чому ніяких помилок при спробі запуску станцій не з'являється. Після запуску станції відразу запускається процес station.exe, і тільки через 1.5-2 хвилини з'являється віконце "з'єднання з базою даних"... "оновлення програми", потім через 4-5 хвилин з'являється віконце для вводу пароля для входу в Медок, потім ще через 2-3 хвилини вибір підприємства ... натискаю "ОК" і все, на цьому все закінчується (віконце зникає, а процес висить запущеним).
Серверна частина нормально пінгується з усіх клієнтів. На комп'ютері з серверною частиною стоять дві мережеві карти (їх налаштування на скринах) в конекшенсетап забито ім'я комп'ютера (якщо ввести IP, то навіть сама серверна частина не запускається).
Перевстановлення як самої серверної частини так клієнтів нічого не дає.

Декілька місяців назад виникла така ж ситуація (тоді серверна частина стояла на сервері) проблему не вирішили і перевстановили її на інший комп'ютер і все прекрасно запрацювало.

Не знаю що іще тут можна зробити, підкажіть варіанти.
Вкладення
11.jpg
11.jpg (182.7 Кіб) Переглянуто 1253 разів
22.jpg
22.jpg (198.94 Кіб) Переглянуто 1253 разів
33.jpg
33.jpg (46.26 Кіб) Переглянуто 1253 разів

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9827
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Не запускається ні одна з 4 станцій

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 14 травня 2014, 17:52

gumenuyk
- Попробуйте отключить антивирус полностью, либо заменить на другой
- Проверьте доступен ли порт используемый программой со станции (telnet)
- Наличие в сети блокирующих систем защиты
-
(якщо ввести IP, то навіть сама серверна частина не запускається)
- по какой из причин не запускается серверная часть ? какое сообщение при этом формируется в журнале ОС

Xhazard
Повідомлень: 1186
З нами з: 29 серпня 2011, 10:59

Re: Не запускається ні одна з 4 станцій

Повідомлення Xhazard » 14 травня 2014, 17:57

gumenuyk писав:(якщо ввести IP, то навіть сама серверна частина не запускається)
службу після зміни імені на ІР перезапускали?
Який ІР вказували?
if you can dream and not make dreams your master

GAS
Повідомлень: 105
З нами з: 20 червня 2011, 17:36

Re: Не запускається ні одна з 4 станцій

Повідомлення GAS » 14 травня 2014, 18:03

Если на ХП две сетевых то надо сразу смотреть таблицы маршрутизации (route print.
И как определяется имя (DNS).
Также не понятно какой интерфейс смотрит на эти 4 станции.
Плюс выделенные ай-пи или DHCP для внутренней сети?
Если DHCP то чем он реализуется комп или роутер?

Qwerty
Повідомлень: 235
З нами з: 26 серпня 2011, 13:40

Re: Не запускається ні одна з 4 станцій

Повідомлення Qwerty » 16 травня 2014, 00:54

В настройках одной сетевой карты отсутствует адрес шлюза (может случайно снесли),
настройки второй сетевой карты - DHCP.
Лучше выдайте народу результат работы команды - ipconfig /all
А еще желательно - route print

Відповісти

Повернутись до “M.E.Doc сервер-клієнт”