Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускається.

Проблеми зв'язані з роботою сервер-клієнт MEDOC
OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускається.

Повідомлення OSIK.bp » 14 листопада 2013, 16:35

Проблема коротко: не можу запустити Медок "мережевий"(ezvitnet.exe), хоча "локальний"(station.exe) запускається.

Проблема детально:
Більшість наших користувачів працюють в терміналі на 2 серверах. (Див. мал. Servers2.jpg)

1) Вже доволі довгий час при запуску час від часу з'являється таке вікно: linkstation.jpg
На жаль я не можу виловити в який момент або після якої дії він стирається.
Це я вирішити можу(але прошу виправити): я собі вже навіть на робочий стіл на серверах той файлик
скопіював. І коли виникає така помилка - копіюю його в каталог з Медком, і користувачі працюють.

2) Після останнього оновлення(10.00.187) з'явилось додатково нова проблема: UCLogs.jpg
Такого файлу я взагалі найти не можу. І мережева версія тепер не запускається взагалі.

Причому station.exe запускається без проблем. Але з нею одночасно може працювати тільки одна людина.

Прошу вас допомогти з цією проблемою!
Вкладення
Servers2.jpg
Servers2.jpg (261.13 Кіб) Переглянуто 3355 разів
UCLogs.jpg
UCLogs.jpg (36.09 Кіб) Переглянуто 3355 разів
linkstation.jpg
linkstation.jpg (32.84 Кіб) Переглянуто 3355 разів

winn3r.BB
Повідомлень: 258
З нами з: 23 листопада 2011, 19:03
Контактна інформація:

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення winn3r.BB » 14 листопада 2013, 16:47

Була аналогічна проблема з лінкстейшн. Вирішилась підкиданням файлу з іншого медка. Після цього запустилось все.
Трішки юмору: лінкстейшн створює ярлик буму, і без нього медок не запускається :D

winn3r.BB
Повідомлень: 258
З нами з: 23 листопада 2011, 19:03
Контактна інформація:

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення winn3r.BB » 14 листопада 2013, 16:50

Взагальному дивився б у сторону прав для служби. Якщо її запускати під адміністратором а не системним обліковим записом має допомогти, але краще створити ще одного юзера з "збільшеними правами" і запускати від його імені

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 14 листопада 2013, 17:42

На всякий випадок: я адмін домену.
Але причому тут права? Не хватає якогось "хелпа" і не запускається програма.
А то що програма автоматично створює ярлик Буму - мене взагалі бісить. Хочу хоча б кнопку "Пропустити" і щоб Медок запустився. :)
Скоро 20-те число(реєстри, декларація...), бухгалтери мене живцем з'їдять. А потім вирушать до вас. :D

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9827
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 14 листопада 2013, 18:04

попробуйте скопировать каталог help с сервера в каталог пользователя и перезапустите службу

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 15 листопада 2013, 12:53

Але в мене і на сервері нема такого файлу UCLogs.chm
Я б сокпіював вже давно. Можу створити "пустишку" з таким іменем?

Родин Евгений

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Родин Евгений » 15 листопада 2013, 13:00

Странно, что его нет. Добавил во вложении (в архиве).
Вкладення
UCLogs.rar
(177.9 Кіб) Завантажено 12 разів

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 15 листопада 2013, 13:46

Скопіював ваш файлик - запустилось.

Але прошу проаналізувати проблему із linkstation.xml - він деколи стирається, і мені вручну треба його докопійовувати.
Я на жаль не знаю в який момент. Можливо якщо хтось із юзерів запустить station.exe, а не ezvitnet.exe.

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 19 листопада 2013, 11:01

Версія 10.00.188
Я сьогодні старався знайти момент, коли саме стирається файл linkstation.xml.
Я був правий: коли я запускаю локальний station.exe - в цей момент стирається linkstation, і потім мережевий варіант ezvitnet.exe більше не запускається.
Якщо скопівати(повернути) файл linkstation в каталог, то ezvitnet працює добре.

Нина Юрилина
Администратор
Повідомлень: 4920
З нами з: 02 серпня 2012, 15:48
Звідки: supportmedoc@ukr.net

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Нина Юрилина » 19 листопада 2013, 11:26

OSIK.bp
А Вы хотите и через station.exe и через ezvitnet.exe работатоть? Если да, то вышлите тогда мне файл stationfiles из папки config, я Вам поправлю!

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 19 листопада 2013, 12:03

Нина Юрилина писав:А Вы хотите и через station.exe и через ezvitnet.exe работатоть? Если да, то вышлите тогда мне файл stationfiles из папки config, я Вам поправлю!
Ні, я не хочу "station.exe и ezvitnet.exe". Я взагалі в ньому особисто не працюю, просто адмін.
Я хочу: щоб station.exe не знищувало файлик; або щоб ezvitnet.exe міг працювати без нього(або достворював собі).

Я нагадаю, що це термінальний сервер, на якому працює багато людей, і деколи хтось може запустити station.exe - і одним кліком створює проблеми іншим. Плюс народ вияснив, що якщо мережевий варіант не запускається, то локальний може запуститись.

Я можу постаратись обмежити права, або взагалі переіменувати station.exe(якщо це не зашкодить роботі програим) - але тоді підозрюю буду мати проблеми із оновленнями. (файл буде заблокований, або створить нову версію в залежності від мого методу)

Нина Юрилина
Администратор
Повідомлень: 4920
З нами з: 02 серпня 2012, 15:48
Звідки: supportmedoc@ukr.net

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Нина Юрилина » 19 листопада 2013, 12:10

OSIK.bp
Тогда вышлите мне тот файл, что я описала выше, я сделаю так, что бы оно больше не удаляло!

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 19 листопада 2013, 13:41

Нина Юрилина писав:Тогда вышлите мне тот файл, что я описала выше, я сделаю так, что бы оно больше не удаляло!
Дякую.
Виглядає на те, що з поправленим файликом працює добре.

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 03 січня 2014, 12:52

З оновленнями Медка все поламалось
Я ледве стримую злість від цієї тупої помилки...

linkstation.xml - не найден. Потрібно кожен раз його копіювати.
Плюс вже другий день випригувала помилка про помилку пошуку файлу сертифікату "*.cer". (приєднано)
Але просто station запустилась і я вже сьогодні вдруге поновив сертифікат із інтернету і все запрацювало.

БУДЬ-ЛАСКА, ВИПРАВТЕ ПОМИЛКУ СТИРАННЯ linkstation.xml (Нехай ezvitnet його не шукає!!!!)
Приєднав свій файлик на всякий випадок. (приєднано)
Вкладення
linkstation.rar
(276 байт) Завантажено 5 разів
cer.jpg
cer.jpg (37.57 Кіб) Переглянуто 3132 разів

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9827
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 03 січня 2014, 13:24

Вышлите пожалуйста Ваш файл stationfiles.xml

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 20 січня 2014, 17:22

ДОПОМОЖІТЬ!!!!!
Стираються час від часу файли linkstation.xml або *.cer
station - запускається, ezvitnet -не запускається.

Я на робочому столі вже вивів собі ярлики на каталоги, і як даун останній змушений "повертати" файли, щоб термінальні користувачі могли працювати...

Нина Юрилина
Администратор
Повідомлень: 4920
З нами з: 02 серпня 2012, 15:48
Звідки: supportmedoc@ukr.net

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Нина Юрилина » 20 січня 2014, 17:56

OSIK.bp
Если запускаете station, то оно будет удалятся, так как для него не предназначено. Нужно через ezvitnet работать, а тут уже другой вопрос, почему через него не заходит?

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 21 січня 2014, 11:17

Через ezvitnet не заходит, так как иногда случается:
1. Не найдено linkstation.xml
2. А с недавних пор(несколько недель) добавилась еще одна беда - не найден файл "(имя).cer"

Более того, я не уверен на 100% изза чего случаются эти ошибки. Возможно изза запуска station, возможно есть еще чтото....

А зачем удалять то вообще?!!! Ну не предназначено, но и хер с ним, пусть себе файлик лежит. Тут програмно можно придумать разные решения.
Это очень тупая ошибка. Я уже "сексуально удовлетворен" возвращать эти файлы КАЖДЫЙ ДЕНЬ(иногда несколько раз в день).

Буху надо срочно чтото сделать - "сетевой не запускается". Возможно ктото из них сразу пробует запускать "локальный" вариант. И ему насрать, что ктото другой локальным не зайдет, и они могут даже не подозревать что это создает трудности...

Вопрос: если я удалю или переименую station.exe - Медок будет коректно работать???? Попробую посмотреть будут ли появлятся ошибки без возможности запуска station.

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9827
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 21 січня 2014, 14:55

ezvitnet.exe предназначен для работы на терминальном сервере. Сделайте клиентам ярлыки ezvitnet.exe для запуска на рабочем столе, остальные ярлыки уберите, так как в терминальном режиме осуществлять запуск программы необходимо только с ezvitnet.exe.

OSIK.bp
Повідомлень: 61
З нами з: 01 липня 2011, 16:28

Re: Термінал: ezvitnet -не запускається, station - запускаєт

Повідомлення OSIK.bp » 24 січня 2014, 12:57

Я могу удалить или переименовать файл station.exe?
Почему началась пробема "Не найден файл *.cer"???

НУ НЕ УДАЛЯЙТЕ ВЫ ФАЙЛЫ!!!
Если там какието тех.данные, то сделайте для кажого ехе-файла отдельный.

Відповісти

Повернутись до “M.E.Doc сервер-клієнт”