Не запускається станція

Проблеми зв'язані з роботою сервер-клієнт MEDOC
Відповісти
antoskat
Повідомлень: 60
З нами з: 30 січня 2015, 12:06

Не запускається станція

Повідомлення antoskat » 04 лютого 2015, 16:51

Дрбрий день! Встановив сервер там все налаштував відкривив доступ, по відключав бражмаузер і антивіриси, але станція не запускається ось таки помилкка, що може бути ?
Вкладення
client.jpg
client.jpg (141.97 Кіб) Переглянуто 1098 разів

Евгений Радзиевский
Повідомлень: 451
З нами з: 04 лютого 2015, 11:54

Re: Не запускається станція

Повідомлення Евгений Радзиевский » 04 лютого 2015, 17:24

Скорее всего, у Вас не установлен .NET Framework. Дистрибутив .NET Framework есть в папке с установленным Медком : \MedocIS\install\dotnetx64

Белокопытов Геннадий
Универсал (склонность - системные вопросы)
Повідомлень: 9777
З нами з: 13 січня 2012, 11:21

Re: Не запускається станція

Повідомлення Белокопытов Геннадий » 04 лютого 2015, 17:29

antoskat
Здравствуйте!
Вам необходимо установить NetFramework на ПК.
NetFramework SP2 Вы можете скачать с официального сайта microsoft или с каталога Install программы по пути C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Medoc\Medoc\install\dotnetx86

Rony83
Повідомлень: 106
З нами з: 27 вересня 2011, 13:39

Re: Не запускається станція

Повідомлення Rony83 » 13 лютого 2015, 13:18

при запуске станции выдает ошибку на вин ХР и вин 8.!
ошибка.JPG
ошибка.JPG (53.11 Кіб) Переглянуто 1057 разів

DiMarzio
Повідомлень: 4
З нами з: 17 лютого 2015, 11:36

Re: Не запускається станція

Повідомлення DiMarzio » 19 лютого 2015, 16:58

а у меня клиент устанавливается нормально и всё... не запускается. ни в хр ни в 7. дотнет установлен.

минут через 10-20 подключения выдает "не верно указано строка подключения к серверу: "имякомпа:порт"

Відповісти

Повернутись до “M.E.Doc сервер-клієнт”