Не підтягує Додаток 2 в Реєстр
-
Не підтягує Додаток 2 в Реєстр
Не підтягує Додаток 2 в Реєстр виданих та отриманих податкових накладаних, при умові, що Додатки 2 присутні в Реєстрі первинних документів (імпортувала з ЄРПН), але їх немає у вкладці "Відсутні у реєстрі"... Всі решта (вхідні і вихідні ПН) підтягнуло в Реєстр виданих та отриманих податкових накладаних. Підкажіть, що робити в такому випадку?
-
Re: Не підтягує Додаток 2 в Реєстр
та же самая ситуация
В додатках какие строки деки коректируются?
Вкладка "Відсутні у реєстрі": частина ПН, РК імпортувалась в "Видані" без проблем, а частина так і залишилась там, незважаючи на повторні маніпуляції імпорту?!...
Що цікаво: частина Вихідних за той же день імпортувалась без проблем (як і раніше все робилось...) а частина РК, навіть, коли проставляється код податкового зобов’язання, не переносяться в Реєстр...
Сьогодні помітив ще один лаг: У вкладці "Відсутні в реєстрі" з’явились ті ПН, які мені не втягнуло в Рестр "Видані" після імпорту з 1С, але не всі. Ті ж, що є, я намагаюсь перенести в потрібний реестр. І тут взагалі відбувається цікава штука - ПН звідси пропадає, замість неї з’являється РК під номером ПН з ознакою зобов’язання 5. Сама ж ПН, яку намагаюсь імпортувати, канула в бездну)))...
Хтось щось скаже?))))
Що цікаво: частина Вихідних за той же день імпортувалась без проблем (як і раніше все робилось...) а частина РК, навіть, коли проставляється код податкового зобов’язання, не переносяться в Реєстр...
Сьогодні помітив ще один лаг: У вкладці "Відсутні в реєстрі" з’явились ті ПН, які мені не втягнуло в Рестр "Видані" після імпорту з 1С, але не всі. Ті ж, що є, я намагаюсь перенести в потрібний реестр. І тут взагалі відбувається цікава штука - ПН звідси пропадає, замість неї з’являється РК під номером ПН з ознакою зобов’язання 5. Сама ж ПН, яку намагаюсь імпортувати, канула в бездну)))...
Хтось щось скаже?))))
В мене в додатках 2 незаповнені показники:mo3ok писав:В додатках какие строки деки коректируются?
Податкові зобов'язання
Податковий кредит
Але справа в тому, що вмене в січні є ПН на суму 1200 грн, і до неї РК на суму (-1200 грн.)
І в мене не втягує в реєстр ні цю ПН ні РК до неї.
Що робити?
-
Та же проблема, ПН и РК в январе на +6300 и -6300. РК зарегистрирована в феврале, реестр ПН втягивает а РК нет, пока убрала из реестра ПН, чем это грозит не знаю. ГРАЖДЕНЕ ПРОГРАМИСТЫ МЕДОК, КАК С ВАМИ ВООБЩЕ МОЖНО СВЯЗАТЬСЯ? я не програмист, я бухгалтер, я корни, коды и прочее знать не должна, я должна считать и отправлять отчеты, а в результате плачу штрафы и вам за "обслуживание". меня так на долго не хватит
руками добавьте. других выходов нет.
По логике, если вы приняли РК в следующем периоде вы должны его и включать в следующий период. Для уверенности можете проверить потянет ли этот РК в реестр за февраль.ostapchuk.i писав:Та же проблема, ПН и РК в январе на +6300 и -6300. РК зарегистрирована в феврале, реестр ПН втягивает а РК нет, пока убрала из реестра ПН, чем это грозит не знаю. ГРАЖДЕНЕ ПРОГРАМИСТЫ МЕДОК, КАК С ВАМИ ВООБЩЕ МОЖНО СВЯЗАТЬСЯ? я не програмист, я бухгалтер, я корни, коды и прочее знать не должна, я должна считать и отправлять отчеты, а в результате плачу штрафы и вам за "обслуживание". меня так на долго не хватит
Раз Вы бухгалтер - должны понимать - что 6300-6300= 0.....ostapchuk.i писав:Та же проблема, ПН и РК в январе на +6300 и -6300. РК зарегистрирована в феврале, реестр ПН втягивает а РК нет, пока убрала из реестра ПН, чем это грозит не знаю. ГРАЖДЕНЕ ПРОГРАМИСТЫ МЕДОК, КАК С ВАМИ ВООБЩЕ МОЖНО СВЯЗАТЬСЯ? я не програмист, я бухгалтер, я корни, коды и прочее знать не должна, я должна считать и отправлять отчеты, а в результате плачу штрафы и вам за "обслуживание". меня так на долго не хватит
Ведь в одном месяце -Оно и обнуляется!!!!
А вот если НН в январе зарегестрирована , а Р/К зарегестрирован в феврале тогда это включается в разные отчёты!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1Q54t3-3ZaE
ХутинПуйло!
ХутинПуйло!
Люди привыкли к тому, что если РК например 31.01 его включали в январь, не зависимо от того зарегистрирован он в феврале или нет. Сейчас же по логике, получил в феврале - печать за февраль про получение, а значит и включаешь в феврале.Раз Вы бухгалтер - должны понимать - что 6300-6300= 0.....
Ведь в одном месяце -Оно и обнуляется!!!!
А вот если НН в январе зарегестрирована , а Р/К зарегестрирован в феврале тогда это включается в разные отчёты!!!!!!
Когнитивный диссонанс, так сказать.
РК виписані нам за січень 2015 року, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за лютий.
Але дата виписки стоїть січнева, а дата отримання лютнева.
Але чому тоді ПН, що виписані в січні, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за січень?
Але дата виписки стоїть січнева, а дата отримання лютнева.
Але чому тоді ПН, що виписані в січні, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за січень?
Востаннє редагувалось 18 лютого 2015, 14:14 користувачем YuraKо, всього редагувалось 1 раз.
Yurako, вспомните РКП. Там был поле для даты и слова "получил, обязуюсь включить". Исходя из такой логики, получили в феврале и включить тоже в феврале должны. Но это исходя из логики
В ПКУ сказано:
192.3. Результат перерахунку податкових зобов'язань і податкового кредиту постачальника та отримувача відображається у складі податкової декларації за звітний податковий період у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.
А що це за порядок?
Може це щось не так формує Мелок?
Адже:
РК отримані нами за січень 2015 року, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за лютий.
РК виписані нами за січень 2015 року, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за січень.
192.3. Результат перерахунку податкових зобов'язань і податкового кредиту постачальника та отримувача відображається у складі податкової декларації за звітний податковий період у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.
А що це за порядок?
Може це щось не так формує Мелок?
Адже:
РК отримані нами за січень 2015 року, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за лютий.
РК виписані нами за січень 2015 року, але зареєстровані в лютому (термін 15 днів не порушено), попадають у вкладку "Відсутні у реєстрі" за січень.
У меня такая же история с корректировками. Выписана РК в январе, зарегистрирована в феврале, попадает в реестр за февраль. Если подумать, то половину налоговых за январь зарегистрированы в феврале, но в реестр мы их включаем в январе, так же, по моей логике, должно быть и с РК, или что-то изменилось в законодательстве, а я пропустила?
Заходим на сайт ДФС, там письмо от 17.02. Реестр не подается.IrishkaDM писав:У меня такая же история с корректировками. Выписана РК в январе, зарегистрирована в феврале, попадает в реестр за февраль. Если подумать, то половину налоговых за январь зарегистрированы в феврале, но в реестр мы их включаем в январе, так же, по моей логике, должно быть и с РК, или что-то изменилось в законодательстве, а я пропустила?
По поводу РК - логика программы такова, вспоминаем РК бумажный, там указывалась дата получения, и включения в реестр. Исходя из этого, раз получили вы в феврале дод.2, в феврале и включаете.
З.ы. я включил все в январе.
+100%mo3ok писав:....Заходим на сайт ДФС, там письмо от 17.02. Реестр не подается.
По поводу РК - логика программы такова, вспоминаем РК бумажный, там указывалась дата получения, и включения в реестр. Исходя из этого, раз получили вы в феврале дод.2, в феврале и включаете...............
ХутинПуйло!
ХутинПуйло!
Датой возникновения права на налоговый кредит, согласно новой редакции НКУ, является «дата складення платником податкової накладної за такими операціями, за умови реєстрації такої податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних» (п.198.2 НКУ). То есть дата получения НН не имеет никакого значения, если НН зарегистрирована.mo3ok писав:....раз получили вы в феврале дод.2, в феврале и включаете...
Что касается РК, то здесь, ИМХО, есть выбор. Ведь РК может быть получен и через несколько месяцев после выписки НН.
«Не привыкнешь - подохнешь. Не подохнешь - привыкнешь!» Михаил Жванецкий
А если выписана 01.01.2015 , а зарегестрирована 20.02.2015 - когда возникло право на налоговый кредит????????СЕВАНЦ писав:Датой возникновения права на налоговый кредит, согласно новой редакции НКУ, является «дата складення платником податкової накладної за такими операціями, за умови реєстрації такої податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних» (п.198.2 НКУ). То есть дата получения НН не имеет никакого значения, если НН зарегистрирована.mo3ok писав:....раз получили вы в феврале дод.2, в феврале и включаете...
Что касается РК, то здесь, ИМХО, есть выбор. Ведь РК может быть получен и через несколько месяцев после выписки НН.
А если выписана 01.01.2015 , а зарегестрирована 30.05.2015 - когда ............????????
Ведь согласно новой редакции НКУ регистрация возможна в течении 180 дней............
ХутинПуйло!
ХутинПуйло!
- Згідно ПКУ:priup писав: А если выписана 01.01.2015 , а зарегестрирована 20.02.2015 - когда возникло право на налоговый кредит????????
А если выписана 01.01.2015 , а зарегестрирована 30.05.2015 - когда ............????????
Ведь согласно новой редакции НКУ регистрация возможна в течении 180 дней............
198.6. ...Суми податку, сплачені (нараховані) у зв’язку з придбанням товарів/послуг, зазначені в податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних з порушенням терміну реєстрації, відносяться до податкового кредиту за звітний податковий період, в якому зареєстровано податкову накладну в Єдиному реєстрі податкових накладних, але не пізніше:
ніж через 180 календарних днів з дати складення податкової накладної;...
А щодо вчасно зареєстрованих ПН і РК:
- В Порядку заповнення податкової накладної зазначено:
Порядок складання розрахунку коригування та його реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних аналогічний порядку, передбаченому для податкових накладних, крім випадків, передбачених цим Порядком.
То чому ПН виписані в січні і зареєстровані в лютому - включаються до декларації за січень, а РК виписані в січні і зареєстровані в лютому - в декларацію за лютий?
- І насамкінець, згідно порядку ведення ЄРПН:
8. Для підтвердження прийняття податкової накладної та/або розрахунку коригування до реєстрації платникові податку, який здійснює реєстрацію, видається квитанція в електронній формі, у якій наводяться реквізити зазначених документів, відповідність електронного документа формату (стандарту), затвердженому в установленому порядку, результати перевірки електронного цифрового підпису, інформація про постачальника (продавця) товарів (послуг), дата і час прийняття, реєстраційний номер, податковий період, за який подається податкова накладна та/або розрахунок коригування. Квитанція, на яку накладається електронний цифровий підпис ДФС, підлягає шифруванню та надсилається платникові податку, який здійснює реєстрацію, засобами телекомунікаційного зв’язку. ...
Хоча в самих квитанціях до ПН і РК, що прийшли з ДФС даних про податковий період я не знайшов.
Никогда не слушайте комментаторов и трактователей. Читайте первоисточники – google всем в помощь. А также тема: http://www.me-doc.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=8789 - там есть ссылки на все актуальные нормативные документы по НДС.priup писав:...А если выписана 01.01.2015 , а зарегестрирована 20.02.2015 - когда возникло право на налоговый кредит????????
«Не привыкнешь - подохнешь. Не подохнешь - привыкнешь!» Михаил Жванецкий