Об'єднана звітність ПДФО та ЄСВ
Re: Об'єднана звітність ПДФО та ЄСВ
18/05/2021 отчет не принят
-
Доброго дня. Який тип Звіту? Який текст квитанції?
З повагою, Linkos Group
Мои клиенты 14(в пятницу) сдали за все подразделения (21 штука) СЛЕДУЮЩИМ ОБРАЗОМ:Ksena писав: ↑05 травня 2021, 18:50Також дуже хвилює це питання. Серед моїх знайомих, хто пробував здавати, нікому не вдалсь здати. Відповідь, що неможливо прийняти звітний, якщо вже здано звітний.EdwardTurJ писав: ↑05 травня 2021, 18:24Комусь вдалося здати звіт + звіт відокремленому підрозділу?
сьогодні дзвонила і в податкову і до пенсійного, ніхто нічого не може внятно відповісти
СДАЛИ ОСНОВНОЙ С ЕСВ В ПФ , А ПОТОМ ТАНЦЫ С БУБНАМИ: "неможливо прийняти звітний, якщо вже здано звітний".
!! ОНИ ПОКОПИРОВАЛИ ВСЕ ОТЧЁТЫ ПО ПОДРАЗДЕЛЕНИЯМ В ТИПЫ "УТОЧНЮЮЧИЙ" И ВСЁ ПРИНЯЛОСЬ......
https://www.youtube.com/watch?v=1Q54t3-3ZaE
ХутинПуйло!
ХутинПуйло!
Ну і норм, вони подали усю звітність, як за одне підприємство без філій.
Гадаю, потім вони за це скажуть вам велике спісібі, коли стане ясно, що все разом із головним офісом "лягло" до ПФУ некоректно
Комментируете то в чём совершенно не разбираетесь !!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1Q54t3-3ZaE
ХутинПуйло!
ХутинПуйло!
Не розбирається той, хто пише 13 знаків оклику, щоб затьмарити власну недосвідченість)
А я собі точно знаю, що інфа з ЄСВ по філіям наразі не лягає, як ти її не подавай, бо в ДПС не організували відповідного розподілу. Тому, все що ви подасте, буде падати як для основного підприємства. Можливо, колись податкова з цим упорається.
А я собі точно знаю, що інфа з ЄСВ по філіям наразі не лягає, як ти її не подавай, бо в ДПС не організували відповідного розподілу. Тому, все що ви подасте, буде падати як для основного підприємства. Можливо, колись податкова з цим упорається.
Людський мозок - це порожнє горище, куди можна набити все, що завгодно. Дурень так і робить: тягне туди потрібне і непотрібне. І нарешті настає момент, коли найнеобхіднішу річ туди вже не запхнеш...
Отправили отчет на одного человека за апрель для рассчета больничнЫх.
Отчет формировался во 2 квартале 2021 с пометкой "Довідковий"
не принят, пишет, что действие формЫ не в том периоде.
У кого-то получилось отправить "довідковий"? в каком периоде заполняли?
Отчет формировался во 2 квартале 2021 с пометкой "Довідковий"
не принят, пишет, что действие формЫ не в том периоде.
У кого-то получилось отправить "довідковий"? в каком периоде заполняли?
-
На даний момент на стороні контролюючого органу звіт з типом "Довідковий" не приймається.
З повагою, Linkos Group
Імпортується звіт у форматі хмл і після імпорту виявляється, що МЕДок неправильно розставив чекери в колонках 22 та 23, а саме - поміняв їх місцями.
Було перевірено кілька разів. В бух програмі чекери стоять вірно, а після імпорту - навпаки
Оці чекери повинні були стояти на спецстажі...
Було перевірено кілька разів. В бух програмі чекери стоять вірно, а після імпорту - навпаки
- | Показать
Людський мозок - це порожнє горище, куди можна набити все, що завгодно. Дурень так і робить: тягне туди потрібне і непотрібне. І нарешті настає момент, коли найнеобхіднішу річ туди вже не запхнеш...
-
Надішліть в особисті повідомлення приклад звіту.rsv писав: ↑19 травня 2021, 10:44Імпортується звіт у форматі хмл і після імпорту виявляється, що МЕДок неправильно розставив чекери в колонках 22 та 23, а саме - поміняв їх місцями.
- | Показать
З повагою, Linkos Group
Ви маєте на увазі ХМЛку вам кинути?
-
Так, щоб перевірити на прикладі ситуацію
З повагою, Linkos Group
-
У мене також імпорт з XML, а стовпці 22 та 23 на тих місцях, де й повинні бути.rsv писав: ↑19 травня 2021, 10:44Імпортується звіт у форматі хмл і після імпорту виявляється, що МЕДок неправильно розставив чекери в колонках 22 та 23, а саме - поміняв їх місцями.
- | Показать
Зачем кидать? Сами проверьте импортите в xml и потом втяните с xmlYevhenii_Rish писав: ↑19 травня 2021, 10:56Надішліть в особисті повідомлення приклад звіту.rsv писав: ↑19 травня 2021, 10:44Імпортується звіт у форматі хмл і після імпорту виявляється, що МЕДок неправильно розставив чекери в колонках 22 та 23, а саме - поміняв їх місцями.
- | Показать
-----------------------------------------------
У меня вопрос по xml какое поле отвечает за поле "Примітка" хотелось бі при импорте и свою примитку вписівать.
За який квартал імпортуєте?EdwardTurJ писав: ↑19 травня 2021, 11:11У мене також імпорт з XML, а стовпці 22 та 23 на тих місцях, де й повинні бути.
-
Для того, щоб перевірити. На прикладі експорт-імпорт НЕ проявляєтьсяLubocka писав: ↑19 травня 2021, 11:35Зачем кидать? Сами проверьте импортите в xml и потом втяните с xmlYevhenii_Rish писав: ↑19 травня 2021, 10:56Надішліть в особисті повідомлення приклад звіту.rsv писав: ↑19 травня 2021, 10:44Імпортується звіт у форматі хмл і після імпорту виявляється, що МЕДок неправильно розставив чекери в колонках 22 та 23, а саме - поміняв їх місцями.
- | Показать
-----------------------------------------------
У меня вопрос по xml какое поле отвечает за поле "Примітка" хотелось бі при импорте и свою примитку вписівать.
З повагою, Linkos Group
-
За І квартал та Довідковий за ІІ квартал.rsv писав: ↑19 травня 2021, 11:48За який квартал імпортуєте?EdwardTurJ писав: ↑19 травня 2021, 11:11У мене також імпорт з XML, а стовпці 22 та 23 на тих місцях, де й повинні бути.
Імпорт-Експорт-Імпорт. І все на своїх місцях. Можливо у Вас не 039 версія?
Як я зрозумів, "уточнюючий" за 1 квартал 2021 року приймається. А чи приймаються "уточнюючі" за попередні періоди? Мені потрібно здати "уточнюючий" за 2 квартал 2015 року. Я його створив, але при перевірці видається помилка, що сума нарахованого ЄСВ не дорівнює 22% * Сума доходу. Але тоді процент нарахування був 36,3%. Чи прийметься такий звіт?
І ще одне питання. Я прочитав, що "довідковий" ще не приймається. Але ж колись його почнуть приймати. Я до цього готуюсь. Я зрозумів, що для "нового звітного" і "уточнюючого", якщо поле OZN в файлах DBF заповнене 0 або 1, то при "імпорті з DBF" ці DBF-файли імпортуються з належним типом, інакше (якщо поле OZN порожне) DBF-файли імпортуються з типом "звітний". Але при "імпорті з DBF" в звіт типа "Довідковий" (існуюча пачка) вони все одно імпортуються як "звітні", хоча я в полі OZN ставлю нулі. Якщо такий "довідковий звіт" відзразу після імпорту з DBF скопіювати, то додатки в ньому стають "довідковивими". Чи можна, щоб при імпорті з DBF в "довідковий звіт" додатки, що імпортуються, відразу ставали "довідковими".
І ще одне питання. Я прочитав, що "довідковий" ще не приймається. Але ж колись його почнуть приймати. Я до цього готуюсь. Я зрозумів, що для "нового звітного" і "уточнюючого", якщо поле OZN в файлах DBF заповнене 0 або 1, то при "імпорті з DBF" ці DBF-файли імпортуються з належним типом, інакше (якщо поле OZN порожне) DBF-файли імпортуються з типом "звітний". Але при "імпорті з DBF" в звіт типа "Довідковий" (існуюча пачка) вони все одно імпортуються як "звітні", хоча я в полі OZN ставлю нулі. Якщо такий "довідковий звіт" відзразу після імпорту з DBF скопіювати, то додатки в ньому стають "довідковивими". Чи можна, щоб при імпорті з DBF в "довідковий звіт" додатки, що імпортуються, відразу ставали "довідковими".
Никакую проблему нельзя решить на том же уровне, на котором она возникла.
Альберт Эйнштейн
Альберт Эйнштейн
Перевірено і на 39-й, і на 38-й. Ситуація аналогічна. Найцікавіше, що за перший квартал звіт в цій самій програмі робився. І все чудово імпортувалося - такого косяка не було. А зараз, при імпорті за другий квартал - отаке вилізло...EdwardTurJ писав: ↑19 травня 2021, 12:03Імпорт-Експорт-Імпорт. І все на своїх місцях. Можливо у Вас не 039 версія?