Запуск обновления с командной строки

Ваші пропозиції щодо розширення функціоналу програми.
sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 05 червня 2013, 17:03

На одном ПК получил ошибку: но обновление до устанавливалось:
Один раз наблюдал такую ошибку. При последних тестах все было ок, думал что гдето, случайно, чегото....
Оказывается не случайно.
Беру на заметку -к исправлению.

Колпаков Б.И.
Повідомлень: 8788
З нами з: 29 липня 2011, 14:59
Звідки: Украина, Донецкая область, Бахмут
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Колпаков Б.И. » 05 червня 2013, 17:04

Сегодня два раза её видел на хрюше.

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 05 червня 2013, 17:05

Alex13 писав:Так саме так і стоїть, що використовувати проксі-сервер. Вказана відповідно адреса проксі-сервера і порт. Після запуску утиліти пише, що не має з"єднання з сервером оновлень, або відсутній доступ в інтернет. Насправді інтернет є і працює норм, тому і думамю, що проблема в тому , що не баче проксі...
Який порт в проксі?

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 05 червня 2013, 17:06

Колпаков Б.И. писав:Сегодня два раза её видел на хрюше.
У мене проявилося на W8, а на "поросяті" навіть не пікнуло.

Alex13
Повідомлень: 178
З нами з: 05 жовтня 2012, 15:56

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Alex13 » 05 червня 2013, 17:11

sashaoli писав:
Alex13 писав:Так саме так і стоїть, що використовувати проксі-сервер. Вказана відповідно адреса проксі-сервера і порт. Після запуску утиліти пише, що не має з"єднання з сервером оновлень, або відсутній доступ в інтернет. Насправді інтернет є і працює норм, тому і думамю, що проблема в тому , що не баче проксі...
Який порт в проксі?
Порт: 3128
:) Best wishes from Alex!

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 05 червня 2013, 17:15

Alex13 писав:
sashaoli писав:
Alex13 писав:Так саме так і стоїть, що використовувати проксі-сервер. Вказана відповідно адреса проксі-сервера і порт. Після запуску утиліти пише, що не має з"єднання з сервером оновлень, або відсутній доступ в інтернет. Насправді інтернет є і працює норм, тому і думамю, що проблема в тому , що не баче проксі...
Який порт в проксі?
Порт: 3128
Проставте порт: 80

Alex13
Повідомлень: 178
З нами з: 05 жовтня 2012, 15:56

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Alex13 » 05 червня 2013, 17:19

Проставити в налаштуваннях самого проксі-сервера??? В мене немає таких повноважень. В організації налаштовано саме на порту 3128, і якщо я його зміню в себе в налаштуваннях мережі, то з інтернетом я красиво попрощаюсь. Мені це явно не до вподоби...Чи я вас не правильно зрозумів???
:) Best wishes from Alex!

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 05 червня 2013, 17:26

Alex13 писав:Проставити в налаштуваннях самого проксі-сервера??? В мене немає таких повноважень. В організації налаштовано саме на порту 3128, і якщо я його зміню в себе в налаштуваннях мережі, то з інтернетом я красиво попрощаюсь. Мені це явно не до вподоби...Чи я вас не правильно зрозумів???
Я мав на увазі в налаштуваннях ІЕ, але мені здається, що у Вашому випадку це не допоможе.
Зазвичай, проксі працюють через порт 80 або 8080
Беру до уваги Ваше зауваження, виправлення у наступній версії.

Alex13
Повідомлень: 178
З нами з: 05 жовтня 2012, 15:56

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Alex13 » 05 червня 2013, 17:27

sashaoli писав:
Alex13 писав:Проставити в налаштуваннях самого проксі-сервера??? В мене немає таких повноважень. В організації налаштовано саме на порту 3128, і якщо я його зміню в себе в налаштуваннях мережі, то з інтернетом я красиво попрощаюсь. Мені це явно не до вподоби...Чи я вас не правильно зрозумів???
Я мав на увазі в налаштування ІЕ, але мені здається, що у Вашому випадку це не допоможе.
Зазвичай, проксі працюють через порт 80 або 8080
Беру до уваги Ваше зауваження. виправлення у наступній версії.
Дуже вдячний!!! Бажаю успіхів!
:) Best wishes from Alex!

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 06 червня 2013, 12:32

З інформації на форумі, про встановлення останніх оновлень, роблю висновок, що перед оновленням потрібно перевіряти та "вбивати" процес ezvitInfo.exe
З цього приводу невелике опитування

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 07 червня 2013, 18:04

Шановні форумчани, та гуру в програмуванні!
Потрібна невеличка допомога.
Попередні версії програми, для обміну інформацією між модулями, створювали іменовані мailslot(и).
І здавалося б усе гаразд - працює.
Але на Win XP, якщо MAU.exe запущено від одного користувача, а TrayMAU.exe від іншого, обмін інформацією не відбувається. Тобто ні про який моніторинг в реальному часі не може бути і мови.
Тому для більш надійного каналу між модулями, вирішив застосувати UDP сокети, а для цього їм треба призначити відповідні порти.
Звідси питання:
Які порти можна використати, щоб гарантовано не заважати іншим програмам працювати?


Бурчун
Повідомлень: 84
З нами з: 10 червня 2013, 11:24

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Бурчун » 11 липня 2013, 11:19

sashaoli писав:M.e.doc Auto Updater v.3.8.1

http://sashaoli.pusku.com
Вот это предложение весьма хорошо освещает криворукость писателей медка. Получается один человек смог сделать то, что цельная компашка писателей не смогла больше чем за год обещаний.

И эти люди берутся за документооборот.

sashaoli
Повідомлень: 164
З нами з: 18 січня 2013, 01:13
Контактна інформація:

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення sashaoli » 11 липня 2013, 12:38

Бурчун, навіщо так зразу....
Кожен думає по своєму, розставляє різні пріоритети. Навіть опис одної і тієї речі різні люди зроблять по різному, хтось краще опише хтось гірше...
Моя утиліта в порівняні з Медком, це всього декілька стрічок коду і виконує вона тільки одну функцію... А у розробників - це цілий айсберг і пріоритети інші, вчасно реагувати на зміни нашого "вишуканого" законодавства і т.д.
Моя утиліта існує пів року, але гляньте скільки помилок було виправлено, а скільки ще не виправлено? Все змінюється, розробники стараються.
Як то кажуть - "Москва не сразу строилась".

Бурчун
Повідомлень: 84
З нами з: 10 червня 2013, 11:24

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Бурчун » 11 липня 2013, 12:56

sashaoli писав: Бурчун, навіщо так зразу....
Кожен думає по своєму, розставляє різні пріоритети. Навіть опис одної і тієї речі різні люди зроблять по різному, хтось краще опише хтось гірше...
Моя утиліта в порівняні з Медком, це всього декілька стрічок коду і виконує вона тільки одну функцію... А у розробників - це цілий айсберг і пріоритети інші, вчасно реагувати на зміни нашого "вишуканого" законодавства і т.д.
Моя утиліта існує пів року, але гляньте скільки помилок було виправлено, а скільки ще не виправлено? Все змінюється, розробники стараються.
Як то кажуть - "Москва не сразу строилась".
Категорически не согласен. Вы один, и ставили ТЗ, и выполняли и без оплаты. Тестировали все кто использовал. Всего за полгода была практически вылизана до блеска. Разработчик - есть постановщик ТЗ по направлениям (если этого нет, то никогда хорошего софта не жди), есть кодеры, БЕРУТ ДЕНЬГИ. Тестируют на пользователях. Полтора года одних обещаний.

Родин Евгений

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Родин Евгений » 11 липня 2013, 13:19

Бурчун
Снова всех под одну гребенку? Кому нужно заниматься документооборотом, к функциональным особенностям обновлений не имеют никакого отношения. А значит, Вы почем зря наехали на тех, кто занимается ЭДО.

sahaoil
Да здраствуют свободные сообщества и free-ware :)
Всетаки не скромничайте - Вы сделали действительно полезную программу, и общество это оценило. ;)

пан Томима
Повідомлень: 308
З нами з: 02 лютого 2013, 23:13

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення пан Томима » 11 липня 2013, 13:48

Родин Евгений писав:Всетаки не скромничайте - Вы сделали действительно полезную программу, и общество это оценило. ;)
Вот только, если бы в медке изначально был нормальный механизм обновлений, то этого не пришлось бы делать. Много Вы можете назвать программ, для которых пользователям пришлось писать свой модуль обновлений взамен штатному? Я не смог вспомнить ни одной.

Родин Евгений

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Родин Евгений » 11 липня 2013, 13:58

Вы безусловно правы.

Бурчун
Повідомлень: 84
З нами з: 10 червня 2013, 11:24

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Бурчун » 11 липня 2013, 15:21

Родин Евгений писав:Бурчун
Снова всех под одну гребенку? Кому нужно заниматься документооборотом, к функциональным особенностям обновлений не имеют никакого отношения. А значит, Вы почем зря наехали на тех, кто занимается ЭДО.
Вы знаете, тот монстр, что сейчас имеется в наличии и куда пытаются прикрутить "плавательный бассейн" чем-то, в далеком прошлом, напоминает другого монстра Scala. Но все различие в том, что вначале возникла программа для сдачи отчетности в налоговую и практически всех загнали под нее. Теперь на эту программу навешивают и накручивают еще кучу всего пытаясь состязаться с монстрами типа 1С.
Как мне видится решение в планировщиком - если не можете запустить по человечески, то необходимо выложить скрипт с описанием, что чего и как надо делать со скриптом, дабы работал хотя бы бэкап по расписанию планировщика операционки. Так и этого нет.

Родин Евгений

Re: Запуск обновления с командной строки

Повідомлення Родин Евгений » 11 липня 2013, 15:50

состязаться с монстрами типа 1С
Поскольку данное направление находится с недавнего времени под моим чутким руководством, можете не сомневаться в положительном исходе дела. На данный момент информация засекречена и до окончательного часа "Ч" не разглашается. Состязаться нет смысла, а вот сделать электронынй документооборот на базе интеграции двух программ вполне возможно (а если невозможно сейчас, то будет возможно... в скором светлом будущем). На этом пропадаю, - нужно много сделать. В том числе невозможного. До скорых встреч :)

Відповісти

Повернутись до “Побажання”