Помилка при встановленні мережевої версії

MIracloid1971
Повідомлень: 17
З нами з: 14 грудня 2021, 11:27

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення MIracloid1971 » 16 грудня 2021, 15:09

в локальній - 6 фірм, а мережевий варіант куплений на ОДНУ фірму


priup
Повідомлень: 7613
З нами з: 22 червня 2011, 12:23

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення priup » 16 грудня 2021, 15:37

MIracloid1971 писав:
16 грудня 2021, 15:09
в локальній - 6 фірм, а мережевий варіант куплений на ОДНУ фірму
Из сетевой потом удалить 5 лишних..............

Smurf
Повідомлень: 14
З нами з: 01 квітня 2021, 13:33

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Smurf » 12 січня 2022, 11:45

Допоможіть будь ласка і нам.
Встановлюємо мережеву версію, встановлення йде без будь-яких відхилень, а при запуску видає таку помилку:
Вкладення
Screenshot 2022-01-12 100553.jpeg
Screenshot 2022-01-12 100553.jpeg (64.44 Кіб) Переглянуто 360 разів

Marat Melnyk
Повідомлень: 190
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Marat Melnyk » 12 січня 2022, 11:55

Smurf писав:
12 січня 2022, 11:45
Допоможіть будь ласка і нам.
Встановлюємо мережеву версію, встановлення йде без будь-яких відхилень, а при запуску видає таку помилку:
Доброго дня!
Уточніть, будь ласка, в новій програмі виконувалась заміна БД на попередню?
Згідно тексту помилки, необхідно виконати конвертацію бази даних за допомогою файлу "ConvertFB.exe" в кореневому каталозі програми.

Smurf
Повідомлень: 14
З нами з: 01 квітня 2021, 13:33

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Smurf » 12 січня 2022, 12:04

Marat Melnyk писав:
12 січня 2022, 11:55
Smurf писав:
12 січня 2022, 11:45
Допоможіть будь ласка і нам.
Встановлюємо мережеву версію, встановлення йде без будь-яких відхилень, а при запуску видає таку помилку:
Доброго дня!
Уточніть, будь ласка, в новій програмі виконувалась заміна БД на попередню?
Згідно тексту помилки, необхідно виконати конвертацію бази даних за допомогою файлу "ConvertFB.exe" в кореневому каталозі програми.
Робили - видає помилку, що база пошкоджена. Думали, що причина криється в тому, що на цьому ПК вже встановлений локальний медок, тому спробували у цього ж клієнта поставити на іншому ПК, на якому медок ніколи не встановлювався - те ж саме. :(

Marat Melnyk
Повідомлень: 190
З нами з: 02 липня 2021, 09:20

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Marat Melnyk » 12 січня 2022, 12:13

Smurf писав:
12 січня 2022, 12:04
Marat Melnyk писав:
12 січня 2022, 11:55
Smurf писав:
12 січня 2022, 11:45
Допоможіть будь ласка і нам.
Встановлюємо мережеву версію, встановлення йде без будь-яких відхилень, а при запуску видає таку помилку:
Доброго дня!
Уточніть, будь ласка, в новій програмі виконувалась заміна БД на попередню?
Згідно тексту помилки, необхідно виконати конвертацію бази даних за допомогою файлу "ConvertFB.exe" в кореневому каталозі програми.
Робили - видає помилку, що база пошкоджена. Думали, що причина криється в тому, що на цьому ПК вже встановлений локальний медок, тому спробували у цього ж клієнта поставити на іншому ПК, на якому медок ніколи не встановлювався - те ж саме. :(
Ви маєте можливість звернутись на гарячу лінію за номером (044)2067210 або (098)2067210 для передачі бази даних для подальшого ремонту та конвертації або відновити дані в порожню базу із раніше створеної резервної копії.

Smurf
Повідомлень: 14
З нами з: 01 квітня 2021, 13:33

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Smurf » 12 січня 2022, 12:59

Marat Melnyk писав:
12 січня 2022, 12:13
Smurf писав:
12 січня 2022, 12:04
Marat Melnyk писав:
12 січня 2022, 11:55

Доброго дня!
Уточніть, будь ласка, в новій програмі виконувалась заміна БД на попередню?
Згідно тексту помилки, необхідно виконати конвертацію бази даних за допомогою файлу "ConvertFB.exe" в кореневому каталозі програми.
Робили - видає помилку, що база пошкоджена. Думали, що причина криється в тому, що на цьому ПК вже встановлений локальний медок, тому спробували у цього ж клієнта поставити на іншому ПК, на якому медок ніколи не встановлювався - те ж саме. :(
Ви маєте можливість звернутись на гарячу лінію за номером (044)2067210 або (098)2067210 для передачі бази даних для подальшого ремонту та конвертації або відновити дані в порожню базу із раніше створеної резервної копії.
дякую, але справа в тому, що це ще пуста база "нова", це помилка при "першому" запуску програми, ні разу з таким не зіштовхувались :?

Medoc Man
Повідомлень: 861
З нами з: 07 червня 2018, 14:28
Звідки: Kiev

Re: Помилка при встановленні мережевої версії

Повідомлення Medoc Man » 12 січня 2022, 13:24

Smurf писав:
12 січня 2022, 12:59
дякую, але справа в тому, що це ще пуста база "нова", це помилка при "першому" запуску програми, ні разу з таким не зіштовхувались :?
Конвертируйте с опцией "Довільна база даних".
Если там действительно ошибки и база действительно пустышка - просто возьмите новую.
Человек-волшебник

Відповісти

Повернутись до “Встановлення програми M.E.Doc”